Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yönetim şuana kadar iyi transferler yapsada işin finali cok önemli. Bence finali iyi yapamadıktan sonra önceki transferlerin pek önemi yok.

Yani kısacası bir işi yapacaksan tam yapacaksın.

Yapamayacagi ne malum ? Ugrasiyorlar iste ne olacagini gorup,ondan sonra ne yapacagimiza karar verelim.Boyle kulaktan dolma bilgilerle olmaz

[video=youtube;z2PpCNaHW5w]https://www.youtube.com/watch?v=z2PpCNaHW5w[/video]

mervan dün 2 gol atmis ,bence bu adam alinmasi lazim

devre arasında beleşe alacağız mervan'ı fazla para istiyorlarmış galiba :D

Bu arada dikkatimi bir sarı kafa çekti orda genç mi acaba yattarayı anımsattı :D

Arkadaşlar; bir yerden paylaştığım bir yorumdan alıntı yaparken dikkatsiz davranışım sonucu, uygunsuz bir kısmınıda kopyalamışım ; ceza almıştım ama yetkili arkadaşlarımız sağolsun, olayda bir art niyetim olmadığı için cezamı kaldırdılar. Mesaj'dan rahatsız olan arkadaşlardan özür dilerim. :)

vela süprizi olursa hoş olur

Mendes´in toplantiya katildigi kesin mi? Yoksa söylenti mi?

Rui costa ve Nuno Gomez hersene gelirdi bu sene hicmi cikmadi haberleri? Gerci Rui Costa futbolu birakmistir ama Nuno Gomes oynuyor daha Sporting Braga da

1 saniye 60 salise eder saat kavramı bu şekilde işler hep üst sınırı 60 :)

Salise olayı tamamen farklı diğer saat kavramlarına göre. :) Salise bazı saatlerde saniyenin 10'da biri olarak, bazı saatlerde de 100'de biri olarak alınır. Ama Google amcaya sordum "1 millisecond = 0.001 seconds" diyor. Demek ki salise, saniyenin binde biri. :D Ulan ne hale düştük burda salise'nin saniyenin kaçta kaçı olduğunu hesaplıyoruz. :asd:

Bu saatten sonra artık illa transfer yapacaklarsa telaşlı bir şekilde yaparlar oda yararlı olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt