ANIL YILMAZ
Cezalı
- 28 Haziran 2011
- 1.592
- 1
- 998
Cevap: Transfer Nöbeti
marlosmu
al marlos ve damiao yu alem transfer görsün !
marlosmu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
al marlos ve damiao yu alem transfer görsün !
Emre Can´a da ceza gelirse, ceza veren moderatöre dümdüz giderim haberiniz olsun. Zaten cok pis kil oldum o moderatöre.
şunu editlemeden cezamı verir misiniz adamı editlemişmiydiniz direk ceazası kesilmişti ayıptır.
ya bana da ceza verin ya da adamın cezasını kaldırın
renkdaşlar temp doyası bozuk ve okunamaz falan diyor ne yapmalıyım![]()
marlosmu
konuyu uzatmayin.
Konu dışı farkındayım ama içimde kalacak yazmasam ve bunu görev kabul ediyorum forumdaki bir arkadaşım için. Sinanın (kendisini hiç de tanımam aslında) cezası kaldırılması lazım, küfür etmişse bile kime ettiği malumdur ve haklıdır. Olmaz böyle bişey kabul edilir değil. Ben de kendimce protesto yapıp foruma birgun yazı yazmıcam.
@hazar_buyuka
Hazar Büyüka
Galatasaray ile bir donem adi gecen International'in satraforu Leandro Damiano icin Tottenham 18.7m€luk resmi teklif yapti.
Arsenal az once Monaco dan Chu-Young Park le anlasti, 3.5 milyon euro bonservisi..
@hazar_buyuka
Hazar Büyüka
Galatasaray ile bir donem adi gecen International'in satraforu Leandro Damiano icin Tottenham 18.7m€luk resmi teklif yapti.
@hazar_buyuka
Hazar Büyüka
şu arife akşamı güzel bir transfer gelseydi podolsski gibi ne güzel olurdu ya tam şeker gibi bayram olurdu ,benim hala podolskiye yönelik umutlarım tam bizim adamımızdı![]()