Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Konu dışı farkındayım ama içimde kalacak yazmasam ve bunu görev kabul ediyorum forumdaki bir arkadaşım için. Sinanın (kendisini hiç de tanımam aslında) cezası kaldırılması lazım, küfür etmişse bile kime ettiği malumdur ve haklıdır. Olmaz böyle bişey kabul edilir değil. Ben de kendimce protesto yapıp foruma birgun yazı yazmıcam.

ya offff, tv'yi ac siyaset terör, gazeteyi ac siyaset terör, radyo keza öyle. Bari futbol'u bu islere sokmayin, birakin da adam gibi surada kafa dinleyelim, futbol konusalim...

msjları raporlayan siyaset yorumlamasına gıcık oluyorum çünkü..siz küfür ettiniz herşey düzeldi tabi...buraya takımının transfer durumu hakkında bilgi almaya gelen insanlar sizin kendinizi kaybedip insanlıktan çıkmışcasına ettiğiniz küfürleri görmek zorunda değil

Konu dışı farkındayım ama içimde kalacak yazmasam ve bunu görev kabul ediyorum forumdaki bir arkadaşım için. Sinanın (kendisini hiç de tanımam aslında) cezası kaldırılması lazım, küfür etmişse bile kime ettiği malumdur ve haklıdır. Olmaz böyle bişey kabul edilir değil. Ben de kendimce protesto yapıp foruma birgun yazı yazmıcam.

Destekliyorum.Sinan'ın cezası kalkana kadar bende yazmıcam.

Arsenal az once Monaco dan Chu-Young Park le anlasti, 3.5 milyon euro bonservisi..

@hazar_buyuka

Hazar Büyüka

Galatasaray ile bir donem adi gecen International'in satraforu Leandro Damiano icin Tottenham 18.7m€luk resmi teklif yapti.

şu arife akşamı güzel bir transfer gelseydi podolsski gibi ne güzel olurdu ya tam şeker gibi bayram olurdu ,benim hala podolskiye yönelik umutlarım tam bizim adamımızdı :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt