Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yukarıdaki mesajında sorduğun sorudan mı bahsediyorsun ?

Evet tam olarak odur bu insanlar denildiği gibi neydüğü belirsiz mahlukatlar yüzünden şu an bu platformda bulunamıyorsa bu platformda benim de olmam ve bu düzenin içinde devam etmem mümkün değil (çok da umrumda dersin diyebilirsin) ama böyle.

Ben bahane falan bilmem, ya sözlerini tutacaklar yada yapamayacakları şeyler için söz vermeyip söyleyeceği kelimeleri bir daha düşünsünecekler,Yanlış anlama sitemim sana değil

Melo elmander ujfa eboue selçuk muslera . Dünya çapında futbolcular sen ve senin gibi düşünenler show arıyorsunuz

Transfer dönemi bitse haklsın abi de , daha sola çaık ve forvet alınacağı söyleniyor. alınmazsa tepki gösterelim ancak iki transfer yaparlarsa yönetime kimse sallamasın..

ayrıca Arda'nın gitmesi,yerli olmasından dolayı, bütün transfer planlarını alt üst etti.

Evet aynen öyle oldu, planlar altüst oldu ama mesela yerli olarak Volkan Şen alınamazmıydı ?

Evet tam olarak odur bu insanlar denildiği gibi neydüğü belirsiz mahlukatlar yüzünden şu an bu platformda bulunamıyorsa bu platformda benim de olmam ve bu düzenin içinde devam etmem mümkün değil (çok da umrumda dersin diyebilirsin) ama böyle.

Bu konuyu burada konuşmak yersiz, pm atacağım sana.

bırakın transferi ya çok mu önemli arkadaşlar 1 oyuncu gelmiş gelmemiş....

güncel bir konu olan pkk olayında daha ağır hakaretler edilebilecek konuda ufak bir söz söyleyen arkadaşlarımıza yapılan haksızlığa göz yummayın...

bugün verilen cezalar kalsın moderatör

Volkan Şen,Mervan,Atilla altun,Mehmet ekici,Serdar kesimal alınması gereken yerlilerdi Sercan da olabılırdı.

Bari su mesajlar temizlense de transfere donse gündem nasıl olsa bu tartışmada kimsenin bir sonuc alacağı yok

Ya bide şu var bu sene avrupa'da yokuz üstüne bide şu sike olayları var.Siz süperstar bekliyorsunuz ama kimse gelmez.Bu sene böyle kaliteli oyuncularla şampiyon olursak seneye görürsünüz süperstar'ları.

güncel bir konu olan pkk olayında daha ağır hakaretler edilebilecek konuda ufak bir söz söyleyen arkadaşlarımıza yapılan haksızlığa göz yummayın...

Foruma bayram hediyesi olarak arkadaşların cezasının kaldırılmasını isteyelim bence :)

Foruma bayram hediyesi olarak arkadaşların cezasının kaldırılmasını isteyelim bence :)

Ceza alınması gereken bir durum yok gibi ortada bunun kaldırılmasıda hediye değil işin doğrusu olarak algınabilir sadece.

Evet aynen öyle oldu, planlar altüst oldu ama mesela yerli olarak Volkan Şen alınamazmıydı ?

bnece iyi olurdu ancak Fatih Hocanın oyun planı böyle deil demek ki!

Sabri ve Kazım'ı yetereli görüyo demek ki ..

Sol açık ve forvet bu sene için işimizi görür.

defans için yerli alınmasından yanaydım,o tren kaçtı ama

konuyu cok yakından takip edemedim son 30 dkdır.ama baslangıcını ve gelişim kısmını biliyorum.forum kuralları geregi küfür cezalandırılıyor.saygı duyuyorum ama sinan beyin ceza almasına neden olabilecek mesajına bakarsak herhalde bu forumda pek cok kişi öyle düsünüyordur ben dahil.forum yetkililerin ceza konularını tekrar düzenlemelerini gerektigini düsünüyorum.fb,bjk ye küfür etmek belki ceza verilebilir ama sinan bey dogruyu söyledi diye ceza verilmemeli.en uygunu uyarı cezası olurdu.korkarım bu verilen cezalar forumdaki güveni sarsmıs ve ilişkileri zedelemiştir. inş küfür icermeyen bu acıklamalarımın üzerine bir ceza da ben yemem. :coffee:

Ben senin dediklerini 2 aydır söylüyorum.Birçok insan beğeniyor, birçok insan alıntılayarak doğruluyor ancak herhangi bir gereği yapılmadı.Moderatörler,Namık vs. iyi niyetliler ama sorun temel de var.Ceza sistemi fazlasıyla yanlış.Çok kaliteli olucaz diye üyelerinde öyle olması gerekmiyor ve olamazda.Bu sistem olduğu sürece forum içinde krizlerin hep olacağı ve fazlalaşacağı kaçınılmaz.

Beni ihraç etsin moderatörler. Bende bu duruma sessiz kalamam... Silin beni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt