Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bence bu küfür etmek istiyoruz herkese herşeye diyen ergen arkadaşları bir daha girmemek üzere banlamalısınız forumdan

[video=youtube;87TnHo8AWQI]https://www.youtube.com/watch?v=87TnHo8AWQI[/video]

Ata Demirer dizide Fener için demiş ama şu an bize tam uyuyor. :lol:

Ayrıca siz yine iyisiniz ben 2009 Kasım'da ''f5'' yazdım diye ağır bir şekilde uyarılmıştım.Şuanki ceza sistemi yine iyi hali.Gerisini siz düşünün.

bence bu küfür etmek istiyoruz herkese herşeye diyen ergen arkadaşları bir daha girmemek üzere banlamalısınız

forumdan

yaşın kaç bilmiyorum ama her önüne gelene ergen deyip durma...

her önüne gelene küfür edilsin diyen mi var burda...

eğer bu konu sizi(sizleri) bu kadar rahatsız ettiyse bu duruma duyarsız kalmayanları ihraç edin yada öncülük yap...

Galatasaray , Olympiakos tan Riera İle Anlaştı.

Kaynak : Kanalturk

:asd:

Yine Real Madrid tribine girdi bazi arkadaslar. Aldigimiz oyuncular Real Madrid´e göre dünya capinda müthis klas adamlar degildir belki, Galatasaray icin dünya yildizidir. Bu kadar basit. Kolaydi öyle Felipe Melo´yu, Eboue´yi, Muslera´yi getirmek sanki. Daha az PlayStation oynayin

bırakın transferi ya çok mu önemli arkadaşlar 1 oyuncu gelmiş gelmemiş....

güncel bir konu olan pkk olayında daha ağır hakaretler edilebilecek konuda ufak bir söz söyleyen arkadaşlarımıza yapılan haksızlığa göz yummayın...

bugün verilen cezalar kalsın moderatör
önce ki acıklamalarımda dedigim gibi bu konuda moderatörleri hatalı buluyorum.ceza verilen arkadaslarımıza haksızlık yapıldıgı kanısındayım.Ama renkdaslar unutulmasın ki burası Galatasaray taraftarları ve genelde de en popüler forumlardan biri.biz üyeler dısında misafirler var bunu unutmamalıyız onun için dısarıya vermiş oldugumuz görüntü hiç hoş degil.bu sebeple yasanan bu sıkıntı için özel mesaj yoluyla proplemlerimizi moderatörlere iletebiliriz.Demem odur ki asıl konumuza dönelim arkadaslar.isteyen benim gibi ilerleyen saatlerde forum yetkililerine özel mesaj ile sıkıntılarını dile getirir.

Gerçekten o arkadaşların cezası kaldırılmazsa benimde üyeliğim silinsin katılanları bekliyorum ve hatta gerekirse konuyu sabote ediyorum o kadar diyorum.

1- Uğur Yılmaz

2- ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt