Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Türkiyede ister sınırlı olsun ister sınırsız olsun yabancı kontenjanı bunun milli takıma hiç bir şekilde faydası olmaz...

nitelikli yabancı oyuncu şartı konmalıdır..

her takım en az 1 tane altyapısından bir genci ilk 11 de oynatma kuralı koymalıdır...

saçma sapan adamları transferin son gününde sırf transfer olsun diye yapacaklarına genç oyuncularımıza yönelsinler..

defansta g. zanı oynatacağına semih kayayı oynat zamanla çok iyi bir oyuncu olur...

yönetimin transfer politikasını ben beğendim çok kaliteli oyuncular aldık.. kısmetse de alıcaz gibi görünüyor..

ne olursa olsun bu kadromuz bu sene ligde iyi işler yapar.

beyler santos arsenal'da diyorlar. bu fe nerin düştüğünün kanıtıdır.

Kim geliyo beyler Ulan ya Podolskiyi alamadık ya ne içime oturdu yav keşke gelseydi içim kan ağladı.

Şimdi sol açık olarak üç aday var.

Riera

Drenthe

Elia

Benim sıralamam;

1.Elia

2.Riera

3.Drenthe

Elianın ihtimali düşük.Bana göre Riera gelecek...

bizim transfer politikamıza göre..malum serbest oyuncu kaçırmıyan bir yapımız var :)

gelme ihtimaline göre sıralarsak;

1.Drenthe

2.Riera

3.Elia

Bu 3ü arasından en çok Elia'yı isterdim doğal olarak :)

[video=youtube;k_2blkRSI_g]https://www.youtube.com/watch?v=k_2blkRSI_g[/video]

5 milyona elini kolunu sallayarak alırsın

selam renkdaslar hepinizin ramazan bayramını ve zafer bayramını kutluyorum bir sorum olacak bizim takım için fon şirketi bulundu diyorlardı var mı bi gelişme o konuda ?

zenci gangsta-rapci kilikli biri gelecekse, bu kisi Elia olmali. Cakma Lil Wayne drenthe olmamali.

kiralık futbolcu almasınlar artık ya kiralık oyuncular üstüne takım kurmak büyük risk olur sol açık bonservisi ile alsınlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt