Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beyler santos arsenal'da diyorlar. bu fe nerin düştüğünün kanıtıdır.

Hahahaa, kendi kendilerine 2 yıl kaybedecekler.

İddianame belli olmadan düşüremezsiniz, haksızlık, hukuk diye ortalığı ayağa kaldırdılar, tehdit küfür vs.

Şimdi 2 sene kaybedecekler, aman bizi düşürün, hemen düşürün diyorlar.

Çok alem bunlar ya.

Drenthe'nin disiplinsizliğini bir kenara koyarsak,Riera'dan çok daha yeteneklidir bana göre.Ayrıca Nevzat ağır sallıyor,o ayrı.

Aradığımız mevkide Riera, Drenthe'yi 3 kere cebinden çıkartır ama neden bu kadar düşürdük çıtayı anlamadım. Riera da gelirse takım çok yaşlı olacak. Hele de ilk 11.

zenci gangsta-rapci kilikli biri gelecekse, bu kisi Elia olmali. Cakma Lil Wayne drenthe olmamali.

Aynen Kazımın çeteye.Elia Keitagillerden normalde Keitagilleri sevmem ama Podolskiyi alamıyosak Riera yerine Eliayıyı alalım Riera kötü olduğundan değilde Elia tutarsa müthiş tutmazsada az bi zararla gene satarız avrupaya.Riera öyle değil ama tutmazsa hep o patlar hem de bizim takım patlar.

Cezası biten arkadaşlara geçmiş olsun, Allah bir daha düşürmesin inşallah.

Elia bekletilip riera mı gündeme geliyor :D

Alper Mert güvenilir mi beyler ?

hyurekli haluk yurekli

@nevzatdindar yok demedim. Rierayi alacagina yonetim transfer yapmasin dedim.arshavin podolski riera sec o zaman?

nevzatdindar Nevzat Dindar

Riera Terim. Drenthe Aysal tercihleri..Muntari ise sürekli haber gönderiyor..

herkezin cezası kalkmış da can haznedar arkadaşın üstü çizili hala... kardeş ne yaptın da af dan yararlamadın sen:D:D

Drenthe ihtiyacımız olan bir bölgeye oyuncu ama

1)Çok disiplinsiz.

2)Yeteneğini bir türlü gösteremedi.

İlla sol bek+sol açık kombinasyonu arıyorlarsa ANDRES GUARDADO çok daha uygun bir isim.Ama yabancı planması ve yaratıcı oyuncu kontenjanı zorlar bu durumda bizi.

Ntvspor'a göre Anıl'ı kiralıyormuşuz, kiralayacaksak en az şu kadar maçta en az 1 devre oynar falan gibi bir madde koyalım, varsın para mara hiç almayalım. Hatta üstüne para versek bile razıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt