Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ulan yekta birtürlü kasimpasada oynadigi gibi oynayamadi bizde.

orda kasimpasanin her pizrisyonda yektanin parmagi, daha dogrusu ayagi oluyordu

Aslında sola kimseyi almaya gerek yok bence. Yektanın en sevdiğii yer canavar gibi oynar orada. Onun yerine bir stoper ve forvet daha faydalı olur bence. Servet ve G.Zan el bombası.

sabrinin de en sevdigi yer forvet arkası

napalım sabriyi de 10 numara mı oynatalım

Beni sadece Elia transferi keyiflendirir.Diğerleri kötüdür diye söylemiyorum ama sürekli dile getirdiğim konu hepimizin özlem duyduğu şey ; Hagi'den sonra Ribery'nin Arda'nın Keita'nın ayağına top geldiğinde keyiflendik...Şimdi bir Elia'mız olsa fena mı olur ?

Sen yektayı hiç Ardanın yerinde oynattın mı? Nasıl oynadığını görelim hep beraber Fatih hoca şans verirse.

nasıl oynadıgını görmek için maçta mı şans verecek

antremanda görüyodur zaten nerde nasıl oynadıgını bize kanıtlamasına gerek yok

sabrinin de en sevdigi yer forvet arkası

napalım sabriyi de 10 numara mı oynatalım

Ayrıca çok net söylüyorum Sabri nin şu kadroda yeri yok. Elinizde Eboue varsa sağ bek olarak başkasını oynatmanız ne kadar mantıklı? Hadi Sabriyi orta sahada oynatalım diyoruz gördük son maçlarda. Adam topsuz oyunda mükemmel basıyor kosuyor heryere fakat top kendisine gelince bütün atağı rezil edebiliyor.

Siz yola devam edin renktaslar. Herkesin Bayrami (+ Zafer Bayrami) mubarek ola... Sizden iyi haberler bekliyom haa. Sakin ha nöbeti yarida kesmeyin :)

ulan yekta birtürlü kasimpasada oynadigi gibi oynayamadi bizde.

orda kasimpasanin her pizrisyonda yektanin parmagi, daha dogrusu ayagi oluyordu

Özgüven eksikliği salman reis,burada çok fazla sorumluluk almıyor ama FT onu tercih atmıyor bir nevi formaya küser oyuncu oynatılmazsa ki bence yekta şuanda orta sahamızda olması gereken 3'lü içersinde yer almalı melo-selçuk-yekta olmalı ama terim sabri'yi denedi hep gidecek falan deniyor sürekli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt