Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

benim anlamadıgım nokta arda varken 2 3 adam alıyoduk..arda gitti 1 2 dediler..şimdi de bire düştü..çok ilginç.

muslere, melo, selcuk inan alindi, urfali, engin, ebue alindi ama yinede tutugum en berbat transfer nöbetlerden biri oldu bu, toplam 3 yaz nöbeti tutmusumdur ama bu en igrenci oldu benim icin.

verilen büyük sözler yüzünden olsa gerek.

Arkadaslar bende size buradan soyluyorum bakiniz... Avrupada transfer donemi bittiginde bizimkiler Diegonun bonservisini felan dusurup alacaklar... Bakin gorun...

Kaynak 1905.hissim :tiphat:

Diego gelirse yeter bize aslinda bide sol acik umrumda bile olmaz engin aydin oynar nede olsa ligdeyiz bu sezon sadece.Diego terim-melo.tafarel faktörü ile uyum saglar diye düsünyorum.Bremen deki perfomansin yarisini oynarsa 2x alex >>> diego eder bu adam:b5:.Bu arada herekeze hayirli geceler

ibrahimseten ibrahim seten

ünal bey'le mesajlaştım.. ama içerik veremem.. sadece şu: isim çarşamba günü kesinleşecek.. şu an karar aşamasında..

Hocam bu adamın hiçbir dediğine inanmayın. Çarşamba günü açıklanacağını bilmeyen yok çünkü çarşamba son gün. Aklı sıra prim yapacak uyanık.Yok bi de içerik veremezmiş. Bilmiyor ki nasıl versin.

ünal bey'le mesajlaştım.. ama içerik veremem.. sadece şu: isim çarşamba günü kesinleşecek.. şu an karar aşamasında..

İS:

S.a başkan Nbr? Transferde gelişme var mı?

üA:

A.s İbo.İyidir.Çarşambaya X i bitirecem ama kimseye söyleme aramızda ok ;)

Atma İbrahim

Ramazan bayramı bitti bizim nöbet daha bitmedi bu nöbet son bulsun artık yaa :) Podolski Benayoun Fred üçlüsünden ikisi gelsin :) :)

yavv bunlar kankiler heral

yav bunun bütün twitleri böyle

ünalla mesajlaştım, sadriyi aradım, yıldırımla kesiştim, fergusonu dansa kaldırdım falan filan

ArslanTomak Arslan Tomak

"Başkan mektubuma cevap vermiş , transfer ayın 6 sına kadar tamamlanacak.Listesinde Elia , Diego , Podolski , Drenthe varmış."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt