Talha Koloğlu
Kırmızı Üye
- 13 Haziran 2011
- 2.366
- 22
- 998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ibrahimseten ibrahim seten
ünal bey'le mesajlaştım.. ama içerik veremem.. sadece şu: isim çarşamba günü kesinleşecek.. şu an karar aşamasında..
yavv bunlar kankiler heral
benim anlamadıgım nokta arda varken 2 3 adam alıyoduk..arda gitti 1 2 dediler..şimdi de bire düştü..çok ilginç.
Arkadaslar bende size buradan soyluyorum bakiniz... Avrupada transfer donemi bittiginde bizimkiler Diegonun bonservisini felan dusurup alacaklar... Bakin gorun...
Kaynak 1905.hissim :tiphat:
ünal bey'le mesajlaştım.. ama içerik veremem.. sadece şu: isim çarşamba günü kesinleşecek.. şu an karar aşamasında..
benim anlamadıgım nokta arda varken 2 3 adam alıyoduk..arda gitti 1 2 dediler..şimdi de bire düştü..çok ilginç.
SKY - Di Marzio: "C'è l'accordo per Elia" - Tutto Juve
Elia`yla kesin olarak anlasmis Juvetus, 9 +2 milyon bonus...hepsi birer birer gidiyor![]()
yavv bunlar kankiler heral
Kim dedi bire düştüğünü ?
yav bunun bütün twitleri böyle
ünalla mesajlaştım, sadriyi aradım, yıldırımla kesiştim, fergusonu dansa kaldırdım falan filan
ArslanTomak Arslan Tomak
"Başkan mektubuma cevap vermiş , transfer ayın 6 sına kadar tamamlanacak.Listesinde Elia , Diego , Podolski , Drenthe varmış."