Yıldırım Yanıklardan
Cezalı
- 8 Temmuz 2010
- 1.612
- 0
- 1.146
Cevap: Transfer Nöbeti
arkadaşlar bayram bayram kırmayalım birbirimizi
arkadaşlar bayram bayram kırmayalım birbirimizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Barca Manuyu ezer yine.
Diego büyük olasikla atletikoda.yarin magath kiralik veririz yada vermeyiz diye cevap verecek.Adamlar kamp kurmus wolfsburgda(atletiko madrid manageri yani)
ne zaman ezmiş ki
kiralik verir wofsburg, hic degilse adama yillik 9 veriyorlar, bundan kurtururlar.
wolfsburg opsiyonda koydu mu saglam, is tamamdir. Iyi oynarsa madride, ki buyuk ihtimalle cok iyi oynar, la liga tam diegoya göre bir lig, seneye satarlar
evet uğur arslan aynen beimde aklımdan geçen oydu,sanırım bir teklif yaptık kabul edilmedi köln den ve avrupa da transfer bitince bu teklifi yinelyeceğiz gibi me geliyor bakalım
Bu arada herkezin bayrami mubarek olsunbiraz gec oldu ama güc olmadan yazalim
![]()
kiralik verir wofsburg, hic degilse adama yillik 9 veriyorlar, bundan kurtururlar.
wolfsburg opsiyonda koydu mu saglam, is tamamdir. Iyi oynarsa madride, ki buyuk ihtimalle cok iyi oynar, la liga tam diegoya göre bir lig, seneye satarlar
bizde hazır değilizpufff yaa aklıma geldikce sinir oluyorum sahsen arkadaslar ben riera ile benayouna kendimi hazırlayamadım siz ne dusuosunuz bilemem![]()
Merhaba renkdaşlar
Pek öyle duyum yazıp ta prim yapan bir renkdaşınız değilim ama Serdar Adalı´nın avukatının yeğeninin arkadaşından aldığım bir duyumdur.( Biraz tavşanın suyunun suyu oldu ama idare edin artık )
Kendisi yaşadığım şehrin belediyesiyle sık sık iş amaçlı görüştüğü için oradaki arkadaşım bana söyledi.
Fenerbahçe‚ Eskişehir‚ Sivasspor‚ Mersin İdmanyurdu ve Giresunspor ocak ayında düşürülecekmiş.
Beşiktaş´a ise 5 sene Türkiye Kupasından men cezası verilecekmiş.Tayfur Havutçu´nun ise lisansı iptal edilecekmiş.
Duyumu pek olan birisi değilim ama duyduğumu da sizlerden saklamam.
İyi geceler...
antu style![]()