Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

evet uğur arslan aynen beimde aklımdan geçen oydu,sanırım bir teklif yaptık kabul edilmedi köln den ve avrupa da transfer bitince bu teklifi yinelyeceğiz gibi me geliyor bakalım

@tribundergi

Emiliano Insua, Sporting Lizbon'la 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Diego büyük olasikla atletikoda.yarin magath kiralik veririz yada vermeyiz diye cevap verecek.Adamlar kamp kurmus wolfsburgda(atletiko madrid manageri yani)

kiralik verir wofsburg, hic degilse adama yillik 9 veriyorlar, bundan kurtururlar.

wolfsburg opsiyonda koydu mu saglam, is tamamdir. Iyi oynarsa madride, ki buyuk ihtimalle cok iyi oynar, la liga tam diegoya göre bir lig, seneye satarlar

elia juveda desek...diego atletikoda desek..benayoun arsenal istiyormus dogruysa oda gitti desek...kim kaliyor yahu listede.poldi alacak aysal baskan galiba paraya kiyacak gibime geliyor.Tahmin bu:)

Merhaba renkdaşlar

Pek öyle duyum yazıp ta prim yapan bir renkdaşınız değilim ama Serdar Adalı´nın avukatının yeğeninin arkadaşından aldığım bir duyumdur.( Biraz tavşanın suyunun suyu oldu ama idare edin artık )

Kendisi yaşadığım şehrin belediyesiyle sık sık iş amaçlı görüştüğü için oradaki arkadaşım bana söyledi.

Fenerbahçe‚ Eskişehir‚ Sivasspor‚ Mersin İdmanyurdu ve Giresunspor ocak ayında düşürülecekmiş.

Beşiktaş´a ise 5 sene Türkiye Kupasından men cezası verilecekmiş.Tayfur Havutçu´nun ise lisansı iptal edilecekmiş.

Duyumu pek olan birisi değilim ama duyduğumu da sizlerden saklamam.

İyi geceler...

antu style :)

kiralik verir wofsburg, hic degilse adama yillik 9 veriyorlar, bundan kurtururlar.

wolfsburg opsiyonda koydu mu saglam, is tamamdir. Iyi oynarsa madride, ki buyuk ihtimalle cok iyi oynar, la liga tam diegoya göre bir lig, seneye satarlar

Atletico son maçta rezaletti zaten ihtiyaçları var. Ama bizim daha çok var:D

evet uğur arslan aynen beimde aklımdan geçen oydu,sanırım bir teklif yaptık kabul edilmedi köln den ve avrupa da transfer bitince bu teklifi yinelyeceğiz gibi me geliyor bakalım

pufff yaa aklıma geldikce sinir oluyorum sahsen arkadaslar ben riera ile benayouna kendimi hazırlayamadım siz ne dusuosunuz bilemem :(

katiliyorum.la liga oyuncusu diego dedigin gibi.teknik oyuncularin cenneti orasi.italiada teknik oyuncular zor oynuyor orda yapamadi fazla is.atletikoda cosar artik bizde uzakdan izleriz :(

Merhaba renkdaşlar

Pek öyle duyum yazıp ta prim yapan bir renkdaşınız değilim ama Serdar Adalı´nın avukatının yeğeninin arkadaşından aldığım bir duyumdur.( Biraz tavşanın suyunun suyu oldu ama idare edin artık )

Kendisi yaşadığım şehrin belediyesiyle sık sık iş amaçlı görüştüğü için oradaki arkadaşım bana söyledi.

Fenerbahçe‚ Eskişehir‚ Sivasspor‚ Mersin İdmanyurdu ve Giresunspor ocak ayında düşürülecekmiş.

Beşiktaş´a ise 5 sene Türkiye Kupasından men cezası verilecekmiş.Tayfur Havutçu´nun ise lisansı iptal edilecekmiş.

Duyumu pek olan birisi değilim ama duyduğumu da sizlerden saklamam.

İyi geceler...

antu style :)

Avukatının yeğeninin arkadaşı biri seni fena keklemiş hocam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt