Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence Drenthe çok iyi bir transfer olur. Hem defansif anlamda Hakan Balta'nın açıklarını kapatır, hem de sol bek kullanılabilir. Bu Guardado için de geçerli. Tabi Drenthe transferi yeterli olmaz..

biraz önce yemekten evin 2 şikebahçelisiyle dövüştüm. Birisi dedem, diğeri abim ikisinden de nefret ediyorum :D diyolar ki 19 maçta şike varmış sizde bize satmışınız kendinizi dedi, Lan moruk doğru konuş dedim, 19 maçta şüphe var şike değil dedim şike olduğu kesin olsaydı şimdiye 50 kez düşerdiniz dedim. sonra onların ikisi saydırdı Galatasaray'a bende şikebahçelilerin hepsi şeref yoksunu dedim. alındılar ulan bende fenerliyim ne diyon diye. şimdi küstü içeriye. annemde bana kızıyo dedeyle öyle konuşulurmu diye. sinirden elim ayağım titriyo, Benim fanatikliğim sizinkilere pek benzemez. fanatizmin en doruk noktasıdır. Akrabalarımdan bile çok severim Galatasaray'ı. mesela abimden dedemden vs.

Büyüklere Saygı takımdan daha önce gelir recep...

Gençler Drenthe nin en büyük özelliklerinden biride 2 gün maaşı geciksin idmana çıkmaz, biliyonuz de mi

biraz önce yemekten evin 2 şikebahçelisiyle dövüştüm. Birisi dedem, diğeri abim ikisinden de nefret ediyorum :D diyolar ki 19 maçta şike varmış sizde bize satmışınız kendinizi dedi, Lan moruk doğru konuş dedim, 19 maçta şüphe var şike değil dedim şike olduğu kesin olsaydı şimdiye 50 kez düşerdiniz dedim. sonra onların ikisi saydırdı Galatasaray'a bende şikebahçelilerin hepsi şeref yoksunu dedim. alındılar ulan bende fenerliyim ne diyon diye. şimdi küstü içeriye. annemde bana kızıyo dedeyle öyle konuşulurmu diye. sinirden elim ayağım titriyo, Benim fanatikliğim sizinkilere pek benzemez. fanatizmin en doruk noktasıdır. Akrabalarımdan bile çok severim Galatasaray'ı. mesela abimden dedemden vs.

19 maç derken, 19 tane FB maçı değil. Fenerin verdiği teşviklerde var.

Drenthe′yi, isterim ben abi. Adam Kara Ambar Kamyoncular Derneği üyesi gibi. :D

Fizik desen, çok güçlü.

Yaş desen, 24.

20 yaşında Real Madrid′e transfer olmuş.

Mevkii olarak tam bizim aradığımız adam. Gerektiğinde solbek olarak bizi Balta′dan kurtarır...

Affınıza sığınarak soruyorum. Ya kimi istiyorsunuz?

Arkadaş herkese laf buluyorsunuz. Bu kadar da olmaz.

Ya bende Drentheyi beğenirim ama çok istikrarsız bir adam.Bekle açık kırması bir adam bek için geliyorrsa başımızın üstünde ama Ardanın yeri için geliyosa olmaz o iş tabii bilemem belkide sallama haber.

Valla topu öldürmediği sürece ve takıma "hız" kattığı sürece sorun yok. Ben mutlu olurum. Abi geçen seneyi unutmayın lütfen ya. Ordan buraya Drenthe bu sonuçta :) Gerçekten komik yorumlar oluyor bazen. Hee dersinki o bölgeden ziyade başka bir mevkiiye oyuncu alınsın saygım var. Ama bize solaçık lazımdı. Diğer mevkiiler ise sıra ile ofansif ortasaha-forvet ve solbek/stoper.

ben turkiyede yasamiyorum kardesim,, dedigin adamlar adam olsa, araplara gitmezler hehehehe,,

brazilya ligini senden daha iyibilirim orasi kesin gibi...elano onlardan daha iyi bir tecrubeye ve gecmise sahip elano onlarin yasindayken

bir cok takimin transfer listesindeydi.

dagoberto cok bencil takim oyunu sifir, pas yuzdesi berbat ,kari gibi hemen yere dusuyor vucut sifir ve yasi 28 29

tek iyi yonu hizi ama o sercanda da var ,,bence sercan daha iyi bi oyuncu ondan,,,

thiago ise anca al hilalda oynar hatta orda bile oynayamayan vasat bi oyuncu 26 yasindan sonrada bi gelisme olmayacagina gore ,,bos gec

scoutlik yapmak istiyorsan baska oyunculari takip et bence

Bu sene kaç macını izledin Neves'in yada Dagoberto'nun ustelik pasları berbatmıs tamam cok ıyı dıye ıddaa etmem ama aldımı gıder ustelık hucumun her yerınde oynar, Neves Al hılal'de 10 mac oynadı delı paraya gıttı, adam iki transfer yaptı ikiside 7-8 € cıvarında aldıgı yıllık ucret Al Hilal'den dudak ucuklatır, lıgı begenmedı gerı dondu, bu sene Ronaldınho ile beraber Flamengo'yu resmen ucuruyorlar, bos oyuncu dedıgın adam gıbı bu lıgte oyuncu yok, Kaldıkı Drenthe, Riera'yı 5 katlar.

Drenthe: 'ben sol bek oynamak istemiyorum, gidecegim takimda sol acik oynamak istiyorum' dedi bir kac hafta once..

Muslera da forvet oynamak istiyormuş. :D Böyle şımarık oyuncuya gerek yok zaten beğenmiyorum. Sol bek için iyi olur ama yabancı sıkıntısı. :o

Aman Recep. Sen böyleysen babanın yaşına geldiğinde oğlun da Galatasaray için seni camdan aşşağı atar :)

Bence Drenthe çok iyi bir transfer olur. Hem defansif anlamda Hakan Balta'nın açıklarını kapatır, hem de sol bek kullanılabilir. Bu Guardado için de geçerli. Tabi Drenthe transferi yeterli olmaz..

hocam drenthe'yi izlediysen hiç savunma adına adamda bir şey var mı hakan balta yerinede koyma olayı imkansız bence ki savunma adına bir kaç bir şeyi olsaydı real bırakmıcaktı onu alterntf olarak yedekte tutucaktı ama savunma adına tek bir şey yok ofans bakımından da hücum futbolunun en yüksek olduğu liglerden birinde istatistikleri ortada bizim anadolu deplasmanlarında drenthe kaybolur gider 10 kişi oynarız çoğu maçı

Madem paramız yok.Tabii bu kısmıda anlamıyorum Ardayı 12 ye sattık hem de en kaliteli adamımızı yerine alacağımız adam kaliteli olması lazım diyelimki Podolskiyi falan alamıyoruz.O zaman ucuz alacaksak Drentheyi değilde Guardadoyuj alalım.Taş çatlasa 5 e bırakırlar çok da iyi iş yapar bence.

senin bu nefretin ne bizden daha galatasaraylı oldugun için nede bizim senden daha az galatasaraylı oldugun için .. ailevi pskikolojik sebeplerdir orasıda bizim haddimiz hiç degil.

Drenthe′yi, isterim ben abi. Adam Kara Ambar Kamyoncular Derneği üyesi gibi. :D

Fizik desen, çok güçlü.

Yaş desen, 24.

20 yaşında Real Madrid′e transfer olmuş.

Mevkii olarak tam bizim aradığımız adam. Gerektiğinde solbek olarak bizi Balta′dan kurtarır...

Affınıza sığınarak soruyorum. Ya kimi istiyorsunuz?

Arkadaş herkese laf buluyorsunuz. Bu kadar da olmaz.

1)Podolski :D

2)Shaun Wright Philips

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt