Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

konuştuğu lafa dikkat etsin o zaman. beni kışkırtmak için söylendiği belli. ikisinden de tiksiniyorum.

Yaşınız gereği ayaklarınızın yere basmaması doğal...

Ama.

Bu olayda sinirlenmemesi gereken sensin... onlar sinirlenecek sen güleceksin...

Birde bugün bayram bizim toplum yapımızda aile kavramı çok önemlidir.. küçükler büyüklere saygı göstermek zorundadır

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Drenthe′yi, isterim ben abi. Adam Kara Ambar Kamyoncular Derneği üyesi gibi. :D

Fizik desen, çok güçlü.

Yaş desen, 24.

20 yaşında Real Madrid′e transfer olmuş.

Mevkii olarak tam bizim aradığımız adam. Gerektiğinde solbek olarak bizi Balta′dan kurtarır...

Affınıza sığınarak soruyorum. Ya kimi istiyorsunuz?

Arkadaş herkese laf buluyorsunuz. Bu kadar da olmaz.

Podolski'yi istiyoruz. :D

Ya Drenthe sol bek için sigorta, sol açık için kumar olur.

"Liverpoollu Joe Cole, Fransa şampiyonu ve Trabzonspor'un rakibi Lille ile bir senelik kiralık anlaşmak üzere. " İyi iş yapardı aslında ha.

Tekrar ediyorum. Ben Drenthe′yi istiyorum! Bana Drenthe′yi getirin... :D

Ayrıca zarar etmeyiz. Bizde patlama yaparsa, gelecekte iyi bir fiyata satabiliriz...

ya kusura bakmayin beyler ama hangi isim cikirsa hemen Elmanin sapi, armudun cöpü diyorsunuz kimseyi begenmez oldunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt