Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

adnanlar varken pinodan stancu'dan medet umanlar şimdi gelmiş drenthe'yi beğenmiyorlar. çok ilginç...

drenthe cok dertliymis. bize cok gelmek istiyormus :( sokaklarda bizi bekliyor

vfha93.jpg

Pazarlığı iyi yapıyor herhalde saat tek kalmış kolunda...

adnanlar varken pinodan stancu'dan medet umanlar şimdi gelmiş drenthe'yi beğenmiyorlar. çok ilginç...

neyini beğendin drenthe'nin renktaş gelip arenada 2 hareket yapıcak 2 depar o kadar sabride yapıyor bunları sonra sivas deplasmanında takımı yalnız bıraktı diye yicek küfürü

Berbatov´a dandik futbolcu, Vucinic´e gelme ulan ayi, Cisse´ye ölü, Reyes´e yumusak, Ujfalusi´ye kazik diyenlerin forumu burasi :) Real Madrid tribinde olanlarin forumu :) Playstation´cilarin forumu :) Alisirsin alisirsin :)

Yaa sorma Onur abi. Bazen çok sıkılıyorum şu duruma...

öyle bişey olursa (ki 30 yaşından önce evlenmeyi istemiyorum) kombine kartı ya da loca almayı istiyorum. paramın yettiğince ne alırsam gsstorelardan alıcam. 2,5 bin tl maaşım olduğunu farzedersek bekar birisine çok rahat yeter her yerde desteklerim.

çocuk olduğunda da küçüklükten alıştırıp maçlara götürücen. ben küçük kardeşimi Galatasaray'lı yaptım mesela beni daha çok sever. sorduklarında en sevdiğin abin kim derlerse direk recep abim der. çünkü normalde sessizimdir ben saygıdan kusur etmezdim ama bize her geldiğinde damarıma basıyolar. ha çocuk fenerli olursa dayak videolarını atarım size izlersiniz.

:asd::asd: Kardeşini kesme ihtimalin kalmadı yani. Neyse demokrasi iyiydir iyi.

Ayhan mi, Aydin mi, Drenthe mi? :D

Saka bi yana, herkes istiyor Podolski gelsin, Elia gelsin, Arshavin gelsin. Olmuyorsa olmuyor yani ne yapalim simdi? Bildigim kadariyla bedava Drenthe dimi? Ya da cok ucuz. Yasi da genc. Güclü. Sol bek, sol acik, orta saha oynayabiliyor. Terim´in "cok mevki" kriterine de uyuyor.

Arkadaş Drentheyi beğenmiyoz diye iyice şey yaptınız bizi.Drenthe yi beğenmemek çok normal bir olay yok kimi beğenirmişiz falan Drentheyi alana kadar bir sürü daha faydalı adam alabiliriz.Guardado mesela hatta Gio yu bile isterim.Sanki beğenmediğimiz adam da milletin kapış kapış istediği bir adamda biz burun kıvırıyoruz.

Ayhan mi, Aydin mi, Drenthe mi? :D

Saka bi yana, herkes istiyor Podolski gelsin, Elia gelsin, Arshavin gelsin. Olmuyorsa olmuyor yani ne yapalim simdi? Bildigim kadariyla bedava Drenthe dimi? Ya da cok ucuz. Yasi da genc. Güclü. Sol bek, sol acik, orta saha oynayabiliyor. Terim´in "cok mevki" kriterine de uyuyor.

Drente tabi ama.Top clas adam lazım bize.Arda gitmiş yerine drente gelmıs daha kotu değilmi?

zaten 6 yabanciyi kadroya koymussun , gelecek yabanci yedek olur o zaman,,ben fatih terimin kazimdan vazgececegine inanmiyorum,,

arti bence FT ujfalusiyi stoper olarak dusunmuyor ,,simdiye kadar oynadigi butun maclaradada tek santrafor olarak gorev verdi

Beyler şimdi drenthe ismi geçince aklıma birşey geldi şimdi F.T'nin 4-4-2 oynuyacağı konuşuluyor kimleri aldı şuan sağ tarafa Eboue'yi aldı eboue nasıl bir oyuncu sağ tarafın heryerinde oynayabilen tam bir mevkisi olmayan bir oyuncu 4-4-2 sağında oynayabilir mesela keita 4-4-2 sağına pek uymayabilir çok ofansif kalır ama eboue öyle değil, drenthe de o tip eboue'nin sol versiyonu oda sol tarafta heryerde oynayabilen savunması ve hücumu olan bir sol kanat oyuncusu şimdi puzzle'ı birleştirince ortaya F.T 4-4-2 oynayacak gibi bir tablo çıkıyor..

-----------------Muslera--------------

Sabri--------Ujfalusi-----Servet-----H.Balta

Eboue-------Selçuk-----Melo-------Drenthe

-------------Baros-----Transfer--------

gelecek forvetde, 2.forvet(second striker) tipi daha kreatif bir adam olursa hele sistem tam oturur...

Drenthe Hollanda futbolunun yüz karasıdır.Gelirse faydalı olma ihtimali yok ama inşallah yanılırım faydalı olu sizde bana bugün yazdıklarımı hatırlatırsınız.Ama sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt