Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.292
- 20.697
- 2.973
Cevap: Transfer Nöbeti
İyi akşamlar Renktaşlar..İyi Nöbetler..
İyi akşamlar Renktaşlar..İyi Nöbetler..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İftarı bekliyorum.7-8 dakika kaldı.mantı,pilav ve domates salatası+kola menü![]()
Ben de mantı yiyecem hem de Gayseri mantısı.
iyi aksamlar, nasilsin abisi, duyum var mi senden, hic duyum vermiyorsun sendeİyi akşamlar Renktaşlar..İyi Nöbetler..
Ben de mantı yiyecem hem de Gayseri mantısı.Bu arada mantı-pilav?![]()
Fatih Terim'in taktik panosu üzerinde yazan isimlere bakıldığı zaman 'en yakın ihtimal' olarak gözüken Marlos Romero Bonfim ismi dikkat çekiyor. Sao Paulo'da forma giyen ve henüz 23 yaşında olan Marlos, orta sahanın solunda görev yapıyor ve teknik kapasitesi ile Brezilya'da büyük beğeni kazanmış durumda... Sao Paulo ile olan sözleşmesi 2104 yılında sona erecek olan Marlos'un bonservis bedelinin 2 milyon avro civarında olduğu tahmin ediliyor.
Vay arkadaş böyle kontrat mı olur ya![]()
![]()
![]()
![]()
Ntvsporun habere koyduğu resme bak , hey allahım
![]()
kolay gelsin abi, sen bunlarin analarini aglatirsin artikİftarı bekliyorum.7-8 dakika kaldı.mantı,pilav ve domates salatası+kola menü![]()
Ben de mantı yiyecem hem de Gayseri mantısı.Bu arada mantı-pilav?![]()
Sao Paolo cok zengin. Öyle 2 milyon euroya oyuncu vermezler.
The Red & Black Forums
Tabuleiro
Sao Paolo hakkinda biraz bilgi bulmaya calistim. Oyun semalari yukarida var. Ben izledigim zaman gözüm Lucastan baskasini görmüyordu.
podolskiye 10m € vereceğimze ya da arshavin gibi 30lu yaşlardaki oyunculara dünya paralar vereceğimize ben böyle genç ve hızlı teknik transferleri tercih ederim...
![]()
:b5:kolay gelsin abi, sen bunlarin analarini aglatirsin artik
Nerde yaşıyorsun?Herkese cümleten hayirli iftarlar. Benim 1 saat 40 dakikam kaldi.
Herkese cümleten hayirli iftarlar. Benim 1 saat 40 dakikam kaldi.