Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ntvsporun habere koyduğu resme bak , hey allahım

sabri3_AD0JT.jpg

Fatih Terim'in taktik panosu üzerinde yazan isimlere bakıldığı zaman 'en yakın ihtimal' olarak gözüken Marlos Romero Bonfim ismi dikkat çekiyor. Sao Paulo'da forma giyen ve henüz 23 yaşında olan Marlos, orta sahanın solunda görev yapıyor ve teknik kapasitesi ile Brezilya'da büyük beğeni kazanmış durumda... Sao Paulo ile olan sözleşmesi 2104 yılında sona erecek olan Marlos'un bonservis bedelinin 2 milyon avro civarında olduğu tahmin ediliyor.

Vay arkadaş böyle kontrat mı olur ya :D :D :D :D

Sao Paolo cok zengin. Öyle 2 milyon euroya oyuncu vermezler.

The Red & Black Forums

Tabuleiro

Sao Paolo hakkinda biraz bilgi bulmaya calistim. Oyun semalari yukarida var. Ben izledigim zaman gözüm Lucastan baskasini görmüyordu.

cümleten hayırlı iftarlar arkadaşlar dün gece takımımız için de bol bol dua ettim hayırlısı olur inşallah :D

podolskiye 10m € vereceğimze ya da arshavin gibi 30lu yaşlardaki oyunculara dünya paralar vereceğimize ben böyle genç ve hızlı teknik transferleri tercih ederim...

204114_Galatasaray_SK.jpg

Bu takimda golleri kim atacak bilmiyorum? Elias bildigimiz capa, ne Marlos nede Kazim bir sezonda cift haneli rakamlara ulasacak isimler degiller. Sercan desek, o da son vurusta cok zayif.

Herkese cümleten hayirli iftarlar. Benim 1 saat 40 dakikam kaldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt