Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

transfer sadece parayla olmaz örnegin hamit bizde oynucagı paranın yarısına madrid e gitti

şu an için çok zengin oldugumuz söylenemez klup mali açıdan dar bogazda hatta ünal aysal ın kendi cebinden acil ödemeleri karşıladıgı söyleniyor

bir kaç senedir prestij kaybın var bu senede avrupada degilsin buda bir çok yıldız için kötü bir etmen

ayrıca 5 i direk katkı göstericek 8 transfer yapıldı 1-2 eksigimiz var bu kadar nankör olmamak gerek

Abi sitemden öte ben şuna kızıyorum eğer sezon başında bize mali durumun zor olduğunu ünal aysal başkanımız sölese tamam bizde fazla birşey beklemeyelim ama sence bu transfer çıtasını biz mi yükselttik yoksa açıklamalarıyla ünal aysalmı ? Daha 2 gün önce başkanları anma konferansında forlan ve arshavinle ilgileniyoruz dedi.paran yoksa neden ilgileniyoorsun ozaman ?

Bu sezonki kadar artık bitse de kurtulsak dediğim başka bir transfer dönemi daha olmamıştı.

biz böyle gidersek trabzon ve beşiktaş bize fena fark atar

17.04.2011-Muhabbet_Ku_Yemi_500_Gr_en_ucuz____muhabbet_ku___yemi_500_gr__601.jpg

al kanka karnın acıkmıştır

Belki Polat'a çok sallandı bende arada kızmışımdır ama gerçekten son yıllarda beklenti olarak en iyi kadroyu kurduğunu(Haldun reis etkisi göz önünde tabiki) inkar etmem(yerli transferinde bir Selçuk, Hamit düşürebilseydiler süper olucaktı) Elano(Başarısız olsa bile), Keita, Baros, Kewell, Meira, Rijkaard daha sonra Dos Santos, Jo sakatlıklar olmasa bu takım gerçekten hem lig hemde Uefa şampiyonu olabilirdi;

---------------------Leo-----------------------

Sabri--------Meira---------Servet--------Hakan

------------M.Topal---------Elano--------------

Keita----------------Arda----------------Kewell

--------------------Baros----------------------

Leo yerine De Santic kalsaydı gercekten süper bir kadroydu bence 2000 yılından sonraki en iyi kadroydu ama sakatlıklar bu kadroyu parcaladı, Uefa şampiyonu A.Madrid'i bile bir sürü eksikle son 3 dakika kala bariz hakem hatasıyla elenmiştik, bence GALATASARAY tarihinin en iyi hücum hatlarından biriydi.

Abi sitemden öte ben şuna kızıyorum eğer sezon başında bize mali durumun zor olduğunu ünal aysal başkanımız sölese tamam bizde fazla birşey beklemeyelim ama sence bu transfer çıtasını biz mi yükselttik yoksa açıklamalarıyla ünal aysalmı ? Daha 2 gün önce başkanları anma konferansında forlan ve arshavinle ilgileniyoruz dedi.paran yoksa neden ilgileniyoorsun ozaman ?

paranın olanı kadarıyla nabız yokluyoruz ama uçuk fiyatlar vericek kadarda lüksümüz yok ben yönetime bir noktada kızarım transferler kampa kadar yetişicek dedigi için yoksa yıldız vaadettiler almadılar demem meloda eboue selçuk muslera da türkiye şartlarında süper stardır

Belki Polat'a çok sallandı bende arada kızmışımdır ama gerçekten son yıllarda beklenti olarak en iyi kadroyu kurduğunu(Haldun reis etkisi göz önünde tabiki) inkar etmem(yerli transferinde bir Selçuk, Hamit düşürebilseydiler süper olucaktı) Elano(Başarısız olsa bile), Keita, Baros, Kewell, Meira, Rijkaard daha sonra Dos Santos, Jo sakatlıklar olmasa bu takım gerçekten hem lig hemde Uefa şampiyonu olabilirdi;

Leo yerine De Santic kalsaydı gercekten süper bir kadroydu bence 2000 yılından sonraki en iyi kadroydu ama sakatlıklar bu kadroyu parcaladı, Uefa şampiyonu A.Madrid'i bile bir sürü eksikle son 3 dakika kala bariz hakem hatasıyla elenmiştik, bence GALATASARAY tarihinin en iyi hücum hatlarından biriydi.

Ofanstaki oyunculara bak. Bu kadar adamla başarısız olduk şimdi bir tanesi bile yok. Yenileri de yok. Golü kim attıracak ben bilmiyor :)

ali koç acıklamalrını dınledım arkada bır adam top sakallı sureklı guluyor cok komık olmıus izleeyın derım

kesinlikle katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt