Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

dabi , dabi

baska nerde izliyebilirim diyen bendim

bakiyorum da FIFA12 konusuna yazmissin oyun ne zaman cikacak diye, oysaki bir daha FIFA almayacagim demistin bana, demek FIFA12'de tekrar görüsecegiz

Seni delik desik edecegim, ezecegim salman ezecegim, Kabusun olmaya devam edecegim ;)

dip not: caki su an yaninda mi?

İlluminati transfer yapmamıza izin vermiyor beyler, onlarda tehlikenin farkında Barca'yı yenebilecek tek takım olacağımızı gördüler.

bakiyorum da FIFA12 konusuna yazmissin oyun ne zaman cikacak diye, oysaki bir daha FIFA almayacagim demistin bana, demek FIFA12'de tekrar görüsecegiz

Seni delik desik edecegim, ezecegim salman ezecegim, Kabusun olmaya devam edecegim ;)

bir salmanla maç yapamadım ya ona üzülüyorum

Abi sitemden öte ben şuna kızıyorum eğer sezon başında bize mali durumun zor olduğunu ünal aysal başkanımız sölese tamam bizde fazla birşey beklemeyelim ama sence bu transfer çıtasını biz mi yükselttik yoksa açıklamalarıyla ünal aysalmı ? Daha 2 gün önce başkanları anma konferansında forlan ve arshavinle ilgileniyoruz dedi.paran yoksa neden ilgileniyoorsun ozaman ?

Ben buna da kızmıyorum. Her seçim döneminde vaatler olur. Fakat benim sıkıntım gittikleri veya talip oldukları hiçbir yıldızı alamadılar. Günlerce uğraşıyorlar, son aşamaya geliyorlar, aha aldık diyoruz sonra pat vazgeçtik. Niye; maliyeti yüksek. Ulan öpücükle mi veriyorlar Podolski yi, Drogbayı, Arshavini. Birde hep çelişkili açıklamalar. Yönetim içinde ciddi uyumsuzluk var.

ben eger fifa11 den farksiz olursa almicam dedim, duyumlara göre baya degisiklikler varmis,, dogru ise alirim, alip senin futbol askini yok ederim

Belki Polat'a çok sallandı bende arada kızmışımdır ama gerçekten son yıllarda beklenti olarak en iyi kadroyu kurduğunu(Haldun reis etkisi göz önünde tabiki) inkar etmem(yerli transferinde bir Selçuk, Hamit düşürebilseydiler süper olucaktı) Elano(Başarısız olsa bile), Keita, Baros, Kewell, Meira, Rijkaard daha sonra Dos Santos, Jo sakatlıklar olmasa bu takım gerçekten hem lig hemde Uefa şampiyonu olabilirdi;

---------------------Leo-----------------------

Sabri--------Meira---------Servet--------Hakan

------------M.Topal---------Elano--------------

Keita----------------Arda----------------Kewell

--------------------Baros----------------------

Leo yerine De Santic kalsaydı gercekten süper bir kadroydu bence 2000 yılından sonraki en iyi kadroydu ama sakatlıklar bu kadroyu parcaladı, Uefa şampiyonu A.Madrid'i bile bir sürü eksikle son 3 dakika kala bariz hakem hatasıyla elenmiştik, bence GALATASARAY tarihinin en iyi hücum hatlarından biriydi.

Barış-Ayhan

---Sarp---

Başka bir şey yazmaya gerek yok.

.

anladım :b5: bilgisayarını kapat sütünü iç yat ve uyu okullar açılıyor çocuğum uykunu güzelce al ok??

.

bu konudan banlanmak için alakasız resim mi paylaşmak mı lazım sadece bir el atsanız artık arkadasa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt