Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Benim aklım hala Giovanni Dos Santosta.Ve bu çocuk hala kulüp bulma derdinde.4 milyona alabiliriz Tothenamdan.Bu kadar kaliteli topçu görmedim.Topu çok çabuk rakip sahaya taşıyabiliyor.Son vuruşları etkisiz olabilir ama 21 yaşında ve biz Gio'dan çok faydalanabiliriz

GİOVANNİ DOS SANTOS :tiphat:

Sana yüzlerce kez katılıyorum renktaş.Giovani alınmalı..

Sercanı almalıyız beyler. sıkıldım yavaş forvetten harbi Elmander Sercan iş yapar.

abi bizim lige biraz daha fizikli vurdunmu inmeyen adam lazım yapmayın gio eriyip gidiyo bizim kaspların arasında ... ah podolski ah ...

keitayı 3 kişi zor alıyodu aşağı gioya bi omuz çat adam yerde ...

kop gel be sercan

sercanyildirim9 Sercan Yıldırım

Bugun mubarek gunmus gercekten aldigim haber beni cok mutlu etti.2-3 gun icerisinde hersey cok guzel olacak.saygilar...

Yektada benzer şeyler yazıp bize gelmişti , Sercanda Galatasaraylıysa alın size ipucu

Bugun mubarek gunmus gercekten aldigim haber beni cok mutlu etti.2-3 gun icerisinde hersey cok guzel olacak.saygilar...

Renktaş bana göre fiziken artık pek bir sorunu yok Gio'nun.Dünya kupasıda buna örnektir bence.

bende dünya kupasında hiç beğenmemiştim gio'Yu gerçi ben gio yu oldum olası çok beğenmedim neyse bu benim görüşüm tabi gelipde yararlı olcaksa başımın üstünde yeri var :)

Gına geldi artık..İsimler üzerine tartışmıyorum..Yeter'ki adam alıp kapasınlar şu Transfer Faslını..

Yektada benzer şeyler yazıp bize gelmişti , Sercanda Galatasaraylıysa alın size ipucu

Ben maalesef bu takımın biz olduğunu düşünmüyorum..Keşke olsa tabiki..

arkadaşlar anlamıyorum.tutturmuşsunuz bir sercan.Sercan denen adamda bitiricilik,son vuruş diye birşey yok.bunların olmadığı futbolcu zaten bizde sürüsüyle var ve şuanda ya kiralık ya da çuf çuf yani.sercanın kendine hayrı yok.milli takım 3 teknid direktör değiştirdi sercan hala yok.boşversenize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt