Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

giovani her 2 kanatta ve forvet arkasından oynayabiliyor kaleden uzak olsun ama mümkünse asist yapsın orta açsın sadece son vuruşlarda rezil çünkü :)

beyler sizce forvete anelka uymaz mı ne dersiniz maliyetide yok hem ben o kadar bitik durumda olduğunuda düşünmüyorum fenere geldiğinde Türkiye'den Galatasaray'ı tanıyorum demesiyle sempatimi kazanmıştı özellikle :D

Pino`dan bi artısını söylermisin bana göre eşitler.

SON DAKİKA

TFF : Fenerbahçe, Bank Asya 1. Lig'de oynamak için yazılı olarak resmi başvuruda bulunmamıştır.

baros ağır değil ama top tutamıyor ayağında eskisi gibi değil sakatlıklardan sonra özellikle, son vuruşları golü koklayışı kurtarıyor onuda.. :)

baros eskiden dünyada topla en hızlı forvetlerdendi ama artık ortalama bir hıza sahip kontra yapacak kadar hızlı değil

yeterince. biraz izle renkdaş. az daha izle :)

baros Türkiye liginde hızı ve bitiriciliği ile nam yaptı unutma.

Abi izle deyip durma lütfen 10un üzerinde canlı izledim. gerisinide tvden izledim..

Sakatlıktan sonraki Baros bildigin geziyor öyle orta sahadan alıp sürüp attıgı golde cok az yani

herkes tff ye durumla ilgili bir metin attıktan sonra utaninkuslar twitter adresinde takibe geçsin arkadaşlar.bakalım kaç kişiyiz

f b nin tiyatro yaptığı ortaya çıktı ;)

SON DAKİKA

TFF : Fenerbahçe, Bank Asya 1. Lig'de oynamak için yazılı olarak resmi başvuruda bulunmamıştır.

fener kesinlikle düşmemeli şu an bir kaç yıl dandik kadrolarla süper ligde mücadele etsinler sonra paşa paşa düşürecekler zaten fenerden 2-3 oyuncu daha gidecek en az ilk 4e giremezler

f b nin tiyatro yaptığı ortaya çıktı ;)

SON DAKİKA

herkes tff ye durumla ilgili bir metin attıktan sonra utaninkuslar twitter adresinde takibe geçsin arkadaşlar.bakalım kaç kişiyiz

Ancak bugüne kadar, Türkiye Futbol Federasyonu'na bu konuda kulüp yetkililerince yazılı olarak herhangi bir resmi başvuruda bulunulmamıştır. Ayrıca gerek kulüp yetkilileri gerekse kulüp avukatları, bu konuda herhangi bir yazılı başvurularının söz konusu olamayacağını da belirtmişlerdir. arkadaslar özellikle suraya dikkat.(Ayrıca gerek kulüp yetkilileri gerekse kulüp avukatları, bu konuda herhangi bir yazılı başvurularının söz konusu olamayacağını da belirtmişlerdir. ) ozaman cikip neden bizi bank asyaya gönderin diye tiyatro ceviriyorsunuz be :)

hayır bide bu mail olayında işin suyu cıkmaya başladı daha dün podolskiye attık şimdi gio yamı atcaz ? ee adamlar dicek bunlar bizle dalgamı geçiyo kimi istiyolar yani ... her istedigimiz adam için mail atcaksak işimiz var valla :):)

Seref Aydin gelsede güzel haberler verse keske moralim alt üst oldu bu senede Hüzran olacak bu gidisle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt