Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

f b nin tiyatro yaptığı ortaya çıktı ;)

SON DAKİKA

TFF : Fenerbahçe, Bank Asya 1. Lig'de oynamak için yazılı olarak resmi başvuruda bulunmamıştır.

Lafla iş olurmu yazılı başvuru yaparsın ozaman ciddiye alırlar lafınızın arkasında durun iki maça çıkmayın ozaman düşersiniz :D

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, yalancı haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan ve özellikle Twitter adresi üzerinden kişiliği kamuoyu tarafından tescil edilmemiş şahıs veya oluşumların haberlerini paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Seref Aydin gelsede güzel haberler verse keske moralim alt üst oldu bu senede Hüzran olacak bu gidisle

ortada hüsran olunacak bir durum yok ama şu kap olayı yüzünden taraftar kızgın yoksa podolskiyi alamadın diye kimse kızmaz ama kapa bildirip taraftarı gazı getiriyorsun olmuyor. bir kaliteli sol açık bir de sercan bu ligin altını üstüne getirmemize yeter bence ama sol açık dünya yıldızı olmalı

Bu kadroyla sampiyon mu olacagiz simdi yaratici oyuncu lazim forvetler desen cok formsus

Evet haklisin Kapa bildirmeler beni sinir etdi zaten Transferlerini bitir sonra kapa bildir herzaman öyle oluyordu bu sene nedense tam tersi

Bu kadroyla sampiyon mu olacagiz simdi yaratici oyuncu lazim forvetler desen cok formsus

şuanda bu kadronun üstüne trasnfer yapacaığımız çok açık ve net ... Muslera Eboue Melo Seçluk Ujfalusi ( 5 isim 11 de direk değişen isimler ) bunlara inanıyorum ki kesinlikle herkesi tatmin etcek bi sol açık ve iyi de bir forvet gelcek ... boş yere karamsarlığa gerek yok

Benim açtığım konuyu bir sebep bile göstermeden kapatan 'Tecrübeli Üye' olan arkadaş nerede? Bu forumda mevkii farkları olunca insanlar kaalemi alınmıyor?!

buyrun yedekler,

Reserve:

Horn, Makino, McKenna, Roshi, Matuschyk, Clemens, Podolski

Renkdaş 4:57 videonun ilk 1 dakikası aynı gol. 2,2.5 dakikası da Gio'nun ABD'ye attığı gol. Başka da birşey yok. :)

Youtube'da bunu bulabildim.Bizdeyken şu maçta çok iyi oynamıştı.

[video=youtube;Z-bRUqdKMpE]https://www.youtube.com/watch?v=Z-bRUqdKMpE[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt