Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tarihimizin en kötü günlerini yaşatan adamı konuşmak istiyor musunuz gerçekten ; Ben istemiyorum

Podolski Sercan transferleri yapılırsa aldıgım parçalı formaya , ve alacagım sarı forma ve nike polara mont antreman ürünlerinide eklerim abi.

Zapata'yı Pino'yu acaba Adnan Polat mı aldı yoksa Hagi mi istedi bunu bilmek lazım bence.Ayrıca Adnan Polat başarısız sezonun başında Misimoviç İnsua Cana ve bazı yerli transferler yaptı.Tamam yerli transferler fos çıktı ama o zaman için zor transferlerdi ve formdaydılar bize gelmeden önce...

pino alınırken takımın başında rijkaard vardı...

ya anladık kardeşim pino alınırken rijkaard vardı offfffffffffff :D

Podolski tamamen yatti gibi gözüküyor simdi. Volker Finke deminden Liga Total'da Podolski'nin transfer olmayacagini ve Galatasarayin geriye cekildigini acikladi.

Lugano transferi resmileşti mi beyler? Şu son gelişmeden sonra kalır diye korkuyorum.

rijkaard pinoyu tanimiyordur bile, pino sezginin transferi kesinlikle

Pino o kadar kötü bir oyuncu değildi, tamam ilk 11 oyuncusu olmaz ama takımda kalsa çok iyi kontra atak oyuncusu olurdu elimizde fayda sağlardı maçların 2.yarılarında. Şu an takımda patlama sürati olan bir oyuncu yok diyebiliriz; yani eboue 'yi saymazsak. Pino gönderileceğine göre sercan transferi kesinlikle yapılmalıdır.

tribundergi Tribun Dergi

Marsilya, Lucho Gonzalez'in yeni sezonda takımda kalacağını resmen açıkladı

Adnan Polat başkanlık süresince Galatasaray 'a 1 tane iyi kaleci almasını bile beceremedi , Ünal Aysal ise daha ilk sezonunda Dünyanın en iyi 7.kalecisini ve Türkiye 'nin en iyi orta sahasını kurdu ayrıca bu takımın başına da En büyük Türk hocayı getirdi ; DÜŞÜNÜN artık aradaki muazzam farkı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt