Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sercan´i mutlaka almaliyiz. Almazsak cok büyük hata ederiz. Cocuk gol kaciriyor belki, ama onun 18-19-20 yasinda yaptiklarini hangi genc yapmis Türkiye´de Arda disinda? Kim bu kadar etkili olmus, tehlikeli olmus bu yasta? Sercan daha 21 yasinda ve kendini daha cok gelistirebilir. Hele ki Fatih Terim´in elinde. Aslinda iyi de bi kanat oyuncusudur bence Sercan. Kacirmamaliyiz. Cok pisman oluruz

Pino o kadar kötü bir oyuncu değildi, tamam ilk 11 oyuncusu olmaz ama takımda kalsa çok iyi kontra atak oyuncusu olurdu elimizde fayda sağlardı maçların 2.yarılarında. Şu an takımda patlama sürati olan bir oyuncu yok diyebiliriz; yani eboue 'yi saymazsak. Pino gönderileceğine göre sercan transferi kesinlikle yapılmalıdır.

Eboue'yi beğendim, Real maçında asisti yaptı, Ramos'un belini kırdı.

Offffffff kim gelicek yaa şu transfer sezonu bitse de artık kurtulsak şu stresten yapılsa da yapılmasa da bitsin artık...

volkan ts gitmis sanirim, bu konu hakkindaki dusunculerini alabilir miyim

volkan'a pek ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum, kendisini pek fazla geliştireceğini de düşünmüyordum ve gelirse serdar özkan gibi olacağı düşüncesindeydim bunun için ts'ye gitmesine üzülmedim. Ama sercan'ı almamız lazım :)

Sercan´i mutlaka almaliyiz. Almazsak cok büyük hata ederiz. Cocuk gol kaciriyor belki, ama onun 18-19-20 yasinda yaptiklarini hangi genc yapmis Türkiye´de Arda disinda? Kim bu kadar etkili olmus, tehlikeli olmus bu yasta? Sercan daha 21 yasinda ve kendini daha cok gelistirebilir. Hele ki Fatih Terim´in elinde. Aslinda iyi de bi kanat oyuncusudur bence Sercan. Kacirmamaliyiz. Cok pisman oluruz
kesinlikle katiliyorum, mutlaka alinmali, hele bizim yerlilerin kalitesi ortada iken

aslında engin oynar solda neden oynamasın? trabzonda geçen sene bir çok maçta oynadı trabzon ikinci oldu biz 8. olduk adamı beğenmiyoruz. sercanı alıp bitirsek transfer sezonunu yeter bence.

Sercan alınmazsa deplasmanda gol atmakta zorlanıcaz görürsünüz.. Elmander Baroş YAVAŞ AGAA.

Podolski, Arshavin, Sercan, Serdar Aziz. Bu dördünü alalım iş biterrr

Muslera

Ujfalusi Serdar Gökhan Eboue

Melo Selçuk

Kazım Arshavin Podolski

Baros

Seneye de Baros, Ujfalusi ve Gökhan'ın yerine oyuncu aldık mı canavar olur takım.

Bu transferler mutlaka yapılmalı, cimriliği bıraksınlar. Transfer döneminin sonuna geliyoruz. Bir maçta takıma 2.5 milyon $ hasılat yaptıran taraftara ayıp.

podolski gelecek arkadaslar onların hepsi para koparmak için köln tarafından yapılan oyunlar... :) acık acık söyleyeyim köln podolski olsa da olmasada küme düscek o kadar kötü durumdalar.mecbur satacak ha şimdi satmazlarsa devre arasında satcaklar.

aslında engin oynar solda neden oynamasın? trabzonda geçen sene bir çok maçta oynadı trabzon ikinci oldu biz 8. olduk adamı beğenmiyoruz. sercanı alıp bitirsek transfer sezonunu yeter bence.
yahu enginin futbol kalitesinde hicbir sorun yok, hatta ok yetenekli bir adam, mis gibi oynar sol kanatta ama adam kafasi biraz sakat, psiko, güvenemezsin ona asla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt