Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Almanya asist kralı olmuş ve wolfsburgun şampiyonluğunda büyük rol oynayan misimovic ne katkı verebildi ki Diego gelince verebilsin..Bilmiyorum 10 milyon verilmez bence.

bnce sercan ve marlos alınır transferi kapatırlar bu gidişle

feneri etkilemez demedim ki Salman, ben bu adamın gidip gitmemesinin bizi korkutup korkutmamasına sirayet etmesini garipsedim. ben fenerin gittiği oyunculardan çok bizim ne yapacağımızın önemli olduğuna, ne olursa olsun şampiyonluğun en önemli favorisi olmamız için iyi bir kadro ile iyi bir takım olmamızın bizi şampiyon yapacağına inanıyorum. bana ne ki lugano gitmiş gitmemiş...

bizim 3 ay önce söz verildigi kadar iyi bir kadro kurmayacagimiz apacik ortada.

gelirse 1 transfer gelir, poldi falan ama yetmez, su anda nerden bakarsan bak, en iddali takim olabilmek icin 3 transfer sart bize ama nerdee

bu yuzden ben istiyorum lugano gitsin, gökhan gitsin, niang gitsin.

cunku fener en büyük rakibimiz olacak bu sene, bjkden hicbirsey olmaz

Almanya asist kralı olmuş ve wolfsburgun şampiyonluğunda büyük rol oynayan misimovic ne katkı verebildi ki Diego gelince verebilsin..Bilmiyorum 10 milyon verilmez bence.

misimovici kaç maç adam gibi yerinde izleyebildinki ? ayrıca o rezalet takımda messide gelse bişey yapamazdı bence topu kim taşıyo mustafa sarp barış özbek .

köln naz yapiyor.

almanlar hep böyle.bundesliga´yi ve takimlari cok yakindan takip eden biriyim.hangi takim olsun hepsi ayni.

xy oyuncuyu göndermeyecegiz,takimda kalacak diyorlar.

hic bi kere oyuncumuz gitmek istiyor,teklifleri degerlendirecegiz demediler.

aha son örnek arturo vidal.rudi völler 2 ay her gün vidal hic bi yere gitmeyecek dedi,vidal turin´e gidip saglik kontrolünden gecti,ama halen kalacak fln diyecekti az kalsin.

"kalıcak diye korkuyorum" demek başka, defolmasını istiyorum demek başka. lugano'nun ujfalusi'den çok da fazlası yok bence...

Nesi başka? :o Lugano'nun kalmasından korkuyorum evet, şerefsiz herif defolup gidiyor diye sevinirken kalmasından korkuyorum. Fener için iyi olacak korkuyorum demiyorum ki, kalmasından korkuyorum diyorum, cümle çok açık.

Şu durumdaki en doğru tercih, Elias-Marlos-Sercan olurdu bence. Ama Fransa Ligi'ne yönelmemiz lazım.

Renktaş peki sol kanatta oynayabilirmi futbolculuk özellikleri nasıl sürat vesaire?

yok orta saha adam tipik mc. ofansıda iyidir defansıda yaşıda .. ve gelecekte güzel fiyata satılır .. lass a tercih ederim ben şahsen..

podolskiye ali dürüst karşı cıkıyormuş. istifa et git ya seni hic sevmedim zaten. bülent tulun 1 sen 2. federasyonun hic birşey yokmuş gibi davranmasına kafa sallarsın. transferlere karsı cıkarsın. b,ir git allahaşkına başımızdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt