Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

köln naz yapiyor.

almanlar hep böyle.bundesliga´yi ve takimlari cok yakindan takip eden biriyim.hangi takim olsun hepsi ayni.

xy oyuncuyu göndermeyecegiz,takimda kalacak diyorlar.

hic bi kere oyuncumuz gitmek istiyor,teklifleri degerlendirecegiz demediler.

aha son örnek arturo vidal.rudi völler 2 ay her gün vidal hic bi yere gitmeyecek dedi,vidal turin´e gidip saglik kontrolünden gecti,ama halen kalacak fln diyecekti az kalsin.

arturo vidal bize gelseydi keske demi))

Oyuncumuz Daniel Gonzalez Guiza, İspanyol Getafe Kulübüne transferini teminen, görüşmeler sonucu öngörülen bonservis bedelinden yüksek olan 6.000.000 Euro maliyet bedeli ile Kulübümüze devredilmiştir.

Bunlar guizayı 6 ya mı sattı lan :D

Oyuncumuz Daniel Gonzalez Guiza, İspanyol Getafe Kulübüne transferini teminen, görüşmeler sonucu öngörülen bonservis bedelinden yüksek olan 6.000.000 Euro maliyet bedeli ile Kulübümüze devredilmiştir.

Kim 6 verir ya neyin kafasını yaşıyor bunlar.

oda yeter.sadece ligde oldugumuza göre

bencede yeter ancak reyes arshavin podolski derken marlos gelirse adamın taraftar ve basın gözünde kredisi çok düşük olur her fırsatta adamı eleştirirler bu adamda bu kadar yüksek isimler sonrası gelicek beklentiyi karşılayamazsa klasik brazilyalı moral bozukluğu ile elde patlar diye korkuyorum açıkcası

bonservisi yok benim bildigim

podolskiye ali dürüst karşı cıkıyormuş. istifa et git ya seni hic sevmedim zaten. bülent tulun 1 sen 2. federasyonun hic birşey yokmuş gibi davranmasına kafa sallarsın. transferlere karsı cıkarsın. b,ir git allahaşkına başımızdan.

artik unal baskan bu ise el atsin, verdigi sözleri hatirlatsin herkese, baskan benim, susun bir zahmet desin

Beyler Elia ile Elias'ı ayıralım Elia açıkcası tam olarak hiç izlemedim ama Elias komple bir kanat oyuncusudur ve gelirse boşluk moşluk kalmaz Arda'nın fiyatıyla filan kıyaslamaya girilmemesi gerek ama zaten Hamburg deli mi niye versin Elias'ı bize.

Beyler Elia ile Elias'ı ayıralım Elia açıkcası tam olarak hiç izlemedim ama Elias komple bir kanat oyuncusudur ve gelirse boşluk moşluk kalmaz Arda'nın fiyatıyla filan kıyaslamaya girilmemesi gerek ama zaten Hamburg deli mi niye versin Elias'ı bize.

Asıl sen karıştırıyorsun Hamburgdaki Elia Atletico'da ki Elias :)

Elias ile Elia'yı karıstırmıssın :)

bizim 3 ay önce söz verildigi kadar iyi bir kadro kurmayacagimiz apacik ortada.

gelirse 1 transfer gelir, poldi falan ama yetmez, su anda nerden bakarsan bak, en iddali takim olabilmek icin 3 transfer sart bize ama nerdee

bu yuzden ben istiyorum lugano gitsin, gökhan gitsin, niang gitsin.

cunku fener en büyük rakibimiz olacak bu sene, bjkden hicbirsey olmaz

işte sorun da bu zaten. 3 senedir yaşananlardan özellikle son seneki facia sezondan sonra olumsuzluk üzerimize o kadar işlemiş ki kendimizden değil rakiplerimizin oyuncu yollamasından falan medet umar olduk. FT bu olumsuzluktan bahsediyor işte özellikle taraftarda olmak üzere tüm camiaya sirayet etmiş bu olumsuz kasvetli hava. bu havayı tamamen yoketmek gerçekten imparatorun da dediği gibi zaman alacak harbiden...

tam ayıramamışsıın elia kanat elias orta saha .

işte senin anlattığın bu özellikler zaten taşıyıcı modu elmander baros keza bunu yapıyor zaten sağdan kazım kazım eboue bile taşıyıcı özellikleri olan bir hücum futbolcusu gibi emre çolak engin baytar

cok basit düsüniyorsun.

hagi´de gecen sene böyledi.baros hizli,topu tasir.kazim etkili sunu yapar,neill böyle bunu yapar vs..

kazim iyi oyuncu evet,ama kosmayi sevmeyen biri.bos alanlara hic kosulari yok,topu alip adam eksilten biri degil.

bizim hücüm hattinda sercan gibi oyuncu yok ki ben sercani forvet olarak görmiyorum.luis suarez tarzinda biri.kanatlardan iceri kat eden biri.klasik kanat oyuncusuda degil,forvet de degil.

Hamburg'taki Elia renktaş.

Ya bu isim benzerliği her şeyi yoldan çıkartıyo valla sonuç itibariyle takımını şu an tam çıkartamasamda ben şu Hollanda'lı olan Elias'ı istiyorum. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt