Recep İçfındık
Büyük Kaptan
- 10 Mart 2011
- 22.386
- 1.438
- 1.503
Cevap: Transfer Nöbeti
..
..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Profil resmi yok beğenilen mesajlar filan herşey sıfırlanmış.
ilegal isleri yapmak istemiyorum
aleykum selam, poldi oyuna girdi, girdi girmesine ama hamburg yaniyor kolnu, sene bu durum iyi mi, kötü mü bizim acimizdan?
osmana göre kötü, bana göre iyi.
@evrngz
G.Saray, transfer bombasını patlatmak üzere...Taraftarın sabrettiğine değecek...
Sporx, GS muhabiriymiş bu eleman.
@evrngz
G.Saray, transfer bombasını patlatmak üzere...Taraftarın sabrettiğine değecek...
Aslında iyi olabilir, Podolski bu kadar kötü bir takımda yer almak istemeyerek bize gelme konusunda klübe daha fazla baskı yapabilir![]()
aleykum selam, poldi oyuna girdi, girdi girmesine ama hamburg yaniyor kolnu, sene bu durum iyi mi, kötü mü bizim acimizdan?
osmana göre kötü, bana göre iyi.
@evrngz
Aslında iyi olabilir, Podolski bu kadar kötü bir takımda yer almak istemeyerek bize gelme konusunda klübe daha fazla baskı yapabilir[/QUOTE
gel bunu osmana anlat, eger anlatabiliyorsan, cok gicik bir adam bu osman uzdu yahu
Salman bende açıklama yapmaya çalışıyorum sana![]()
gel bunu osmana anlat, eger anlatabiliyorsan, cok gicik bir adam bu osman uzdu yahu
Hacı okuduğumu söylüyorum Köln hocası ile Podolski nin arası açıkmış oyuncu bu yüzden ayrılmak istiyormuş.Köln yönetimi bu yüzden hoca yı yollamak istiyor ama lige göre karar vereceklerdi.Bu haftadaki maç hocanın geleceğini belli edecekti.Herşey hocanın kalıp gitmesine bağlı sanırım bizim açımızdan.
Kendini iyi atmis.Formica takimina penalti kazandirdi .![]()