Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

lig tv haber drogba ve arshavin icin trabzon dervede s.p.liginden gelen para bu oyunculardan birini almaya calisacak kombine icin diyorlar hmm .........

LigTv hiçbir duyumu olmayan tamamen sallama haber yapan bir sitedir , kanaldır.

@evrngz

G.Saray, transfer bombasını patlatmak üzere...Taraftarın sabrettiğine değecek...

Sporx, GS muhabiriymiş bu eleman.

aleykum selam, poldi oyuna girdi, girdi girmesine ama hamburg yaniyor kolnu, sene bu durum iyi mi, kötü mü bizim acimizdan?

osmana göre kötü, bana göre iyi.

Aslında iyi olabilir, Podolski bu kadar kötü bir takımda yer almak istemeyerek bize gelme konusunda klübe daha fazla baskı yapabilir :)

aleykum selam, poldi oyuna girdi, girdi girmesine ama hamburg yaniyor kolnu, sene bu durum iyi mi, kötü mü bizim acimizdan?

osmana göre kötü, bana göre iyi.

Hacı okuduğumu söylüyorum Köln hocası ile Podolski nin arası açıkmış oyuncu bu yüzden ayrılmak istiyormuş.Köln yönetimi bu yüzden hoca yı yollamak istiyor ama lige göre karar vereceklerdi.Bu haftadaki maç hocanın geleceğini belli edecekti.Herşey hocanın kalıp gitmesine bağlı sanırım bizim açımızdan.

Hacı okuduğumu söylüyorum Köln hocası ile Podolski nin arası açıkmış oyuncu bu yüzden ayrılmak istiyormuş.Köln yönetimi bu yüzden hoca yı yollamak istiyor ama lige göre karar vereceklerdi.Bu haftadaki maç hocanın geleceğini belli edecekti.Herşey hocanın kalıp gitmesine bağlı sanırım bizim açımızdan.

sen daha iyi bilirsin, cunku sen almanyadasun, ne dedeiysen, hep katilmisimdir sana zaten

ahh ahh formica sezgin yuzunden kacti, ahh hadi beyler, hep beraber ah cekiyoruz, ahh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt