Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

drogbadan haber var mı ?

düşüşünü yeni gördüm havadayken bilinçi kaybetmiş belli. ölü gibi düşmüş yere :( onun yerinde olsam çokdan boylamıştım diğer tarafı :(

Carrusca'nın üstüne gitmeyin yahu bence teknik bir adamdı en azından attığı bir gol vardı ki çok klasdı hakket onun dışında Pool'a röveşata denemesi filan teknik fışkırıyodu adamdan. :D

Bu takimda golleri kim atacak bilmiyorum? Elias bildigimiz capa, ne Marlos nede Kazim bir sezonda cift haneli rakamlara ulasacak isimler degiller. Sercan desek, o da son vurusta cok zayif.

merak etme aga atarlar :D...bu arada Eliası çapa yani ön libero (dmc) olarak nitelendiriyor bazı arkadaşlarımız onlara klasik soruyu sormak istemiyorum ama kaç kere izlediniz ELiası???? bende hiç izlememiştm ilk bizle adı cıktıgında detaylı bir araştırma yaptım ELiasın en verimli olarak oynadığı mevki forvetin arkası (amc) mevkisidir...ayrıca birçok maçta (atl.madrid de özellikle) sol açık olarak görev almıştır...

Carrusca'nın üstüne gitmeyin yahu bence teknik bir adamdı en azından attığı bir gol vardı ki çok klasdı hakket onun dışında Pool'a röveşata denemesi filan teknik fışkırıyodu adamdan. :D

bencede cok teknik adamdi, ofansof orta sahada hic oynatilmadi, oynatilsaydi cok güzel paslar atardi

drogbadan haber var mı ?

düşüşünü yeni gördüm havadayken bilinçi kaybetmiş belli. ölü gibi düşmüş yere :( onun yerinde olsam çokdan boylamıştım diğer tarafı :(

Pozisyon feci, ama düştükten sonra sağlık görevlileriyle konuşuyordu umuyorum ki önemli bir şeyi yok.

Evet ezan okunuyor bugünkü iftar menüsü bçorba arnavut ciğeri patates söğüş herkese hayırlı iftarlar.

"Elías es el extracomunitario excluído de la lista de inscritos en la Liga BBVA"

Atletico Madrid'in resmi sitesinde yaziyor. Elias Atletico Madrid'in kadrosunda degil mi renktaslar?

hayirli iftarlar, yiyin gardaslarim, yiyin, sizin yemediginiz, baskalari yer, yiyin, ölümüne saldirin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt