Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

zengin bir is adamin takimi mi sao paolo?

Genelde zenginler. Sehir olarakta en zengin yerlerinden Brezilyanin. inter, Sao Paolo, Santos Brezilyanin zengin takimlari. İnter Casemiroyu istedi, dha alt yapilarindan bu sezon cikan adama 20 milyon euro istediler. Luis Fabianoya iyi bir bonservis vererek alabiliyorlar. Genelde Brezilyalilarda öyle söylüyorlar. Brezilyadan bir kac kisi, bu 3lüyle is yapmanin zor oldugunu, zengin olduklarini söylüyorlar. Genelde Elias icin bana söylenen, iyi bir oyuncuydu. Ama Brezilyalilar genelde Santoslu Aroucayi ve Anzhiye 10 milyon euroya giden Jucileiyi övüyorlardi, box to boxta cok iyi olduklarini söylüyorlardi. Bunlardan sonra Elias, Ralf geliyor deniliyordu.

Stoperden Vascolu Dedeyi cök övüyorlardi.

İsim kıstasım yok artık..Kim geliyosa gelsin..Transfer dönemi kapanmak üzere,yeter'ki adam alsınlar..

Görünen o ki Podolski transferi yatmistir, elimizde kalan secenekler Marlos ve Arshavin'dir, Elias'i baskan kabul etmez, ki taraftar da istemez, Marlos ise son secenek gibi duruyor, sanirim 3-4 gün de Arshavin icin ugrasilacak eger onda da bir sonuc alinamazsa Marlos bitirilecek ve transfer dönemi kapanacak.

Bu sözümü hatirlatirsiniz transfer dönemi kapandiginda, ama sunu acik söylüyorum ki son 15 günde rezalet bir transfer politikasi izlendi.

Forvet yok, Sag acik Kazim (kesinlikle kalitesiz) ve Sol acik yok.

Tesekkürler yönetim, Forlán ve Reyes hamlenizle (hamlesizliginizle) bizi rezil ettiginiz gibi simdi de takimi rezil ediyorsunuz, Ünal Aysal gibi bir baskana böylesine 'REZALET' bir yönetim yakismiyor.

Görünen o ki Podolski transferi yatmistir, elimizde kalan secenekler Marlos ve Arshavin'dir, Elias'i baskan kabul etmez, ki taraftar da istemez, Marlos ise son secenek gibi duruyor, sanirim 3-4 gün de Arshavin icin ugrasilacak eger onda da bir sonuc alinamazsa Marlos bitirilecek ve transfer dönemi kapanacak.

Bu sözümü hatirlatirsiniz transfer dönemi kapandiginda, ama sunu acik söylüyorum ki son 15 günde rezalet bir transfer politikasi izlendi.

Tesekkürler yönetim, Forlán ve Reyes hamlenizle (hamlesizliginizle) bizi rezil ettiginiz gibi simdi de takimi rezil ediyorsunuz, Ünal Aysal gibi bir baskana böylesine 'REZALET' bir yönetim yakismiyor.

34.Haftada Türk Telekom Arena'da kupayi kaldirdigimizda soracagim sana.

"Elías es el extracomunitario excluído de la lista de inscritos en la Liga BBVA"

Atletico Madrid'in resmi sitesinde yaziyor. Elias Atletico Madrid'in kadrosunda degil mi renktaslar?

Simdi adamlarin lig icin fazla yabancilari var. 1 tanesini elden cikarmak zorundalar. Bizim ligde nasil 6+2vardi, 9.yabanci gönderiliyordu. Simdi Eliasin durumu ayni.

Bahsettiğin gibi son 15 günün en güzel özeti budur Renktaş..;)

34.Haftada Türk Telekom Arena'da kupayi kaldirdigimizda soracagim sana.

Kusurabakma ama benim kriterim cöp tenekesinden farksiz TSL kupasi degil, ben Avrupa takimi olan Galatasaray'i hedef olarak görürüm herzaman, Milan, Inter, Bayern Munich gibi takimlarla denk gücte bir Galatasaray'i.

Saygilar.

Galatasaray'in nereden nereye geldigini anlamak icin '34. hafta da TSL kupasini alacagiz !' hedefine kilitlenen ve basari kriteri olarak bunu gören taraftar profili yeterlidir.

Galatasaray'i bu hale getirenler yatacak yerleriniz yok.

3.20 den sonra izleyin şu adama ön libero diyenler var adam bildiğin forvet arkası ve sol açık da oynuyor !

[video=youtube;VFfqBV5vEgo]https://www.youtube.com/watch?v=VFfqBV5vEgo[/video]

3.20 den sonra izleyin şu adama ön libero diyenler var adam bildiğin forvet arkası ve sol açık da oynuyor !

[video=youtube;VFfqBV5vEgo]https://www.youtube.com/watch?v=VFfqBV5vEgo[/video]
Elias cift yonlu bir orta saha oyuncusu, AMF ve Sol kanatta'da oynayabiliyor. Ofansi defansindan iyi.

dün akşam portonun orta sahasındaki guarin muhteşemdi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt