Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Neden ki ? Bence hata etmişsin.

bence zamandan tasarruf.. pes oynıcagıma bir arcade oyunu oynarım daha iyi olur ..

ibrahimseten profile

ibrahimseten 1. ünal aysal ile keyifli bir konuşma yaptım.. hem transferi hem fb'nin durumunu değerlendirdi.. transfer için verdiği msj net:

bülten başladı

Seçkin 2 kadrodan oluşan karma bir 11 yap.

--------------------Muslera------------------

Eboue-------Ujfalusi-------Servet------Hakan

--------------------Melo--------------------

Keita--------Selçuk-------Elano---------Arda

--------------------Baros-------------------

Karma ben böyle yapardım Elano oynarsa bu kadro varya adamın bir yerlerinden kan alır. Olmadı daha ofansif olarak Kewell sol acık Elano yerine Arda.

yarında pazar bişi olmaz

bayramda bişi olur mu acaba?

ibrahimseten profile

ibrahimseten 2. "ekiplerimiz 4 bir yanda çalışıyor. ptesi akşamı tüm isimleri önüme koyup değerlendireceğim ve arda'nın yerine 1 adam mutlaka alacağım." 24 seconds ago · reply · retweet · favorite

Bu ne lan?

Ünal Aysal her dk İbrahim Seten'e mi konusuyor :D

2. "ekiplerimiz 4 bir yanda çalışıyor. ptesi akşamı tüm isimleri önüme koyup değerlendireceğim ve arda'nın yerine 1 adam mutlaka alacağım."

benım felıpe melo yu aldılar on numara oldu hayranıydım simdi bızde saka gıbı

pes 2012 oynadım oyun oynanışı olarak her sene aynı grafik olarak her sene aynı bi gelişme yok. paslar yine aynı aşağıdaki adama vereyim diyosun taça atıyo topu. demo versiyonda, umarım full oyunda düzeltmiş olurlar böyle saçma sapan bi kombinasyon olmaz

Pes 11 'in pas sistemine alışkın değilsin sanırım, pas sistemi en başta öyle oluyor ama alıştıktan sonra çok daha rahat, isabetli ve hızlı pas yaptığını göreceksin. Barca gibi isabetli paslarla oynuyorum :D

--------------------Muslera------------------

Eboue-------Ujfalusi-------Servet------Hakan

--------------------Melo--------------------

Keita--------Selçuk-------Elano---------Arda

--------------------Baros-------------------

Karma ben böyle yapardım Elano oynarsa bu kadro varya adamın bir yerlerinden kan alır.

süper kadro seckun, yeminle süper

ama bir yabanci fazla sanirim

STV yi izleyin. TFF ile fener anlaşmaya varmışlar, TFF merak etmeyin feneri düşürmücez, kanunu değiştirip eksi puan cezası verecez, demişler. Baransu konuşuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt