Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fena değil. Balta gibi. Yani sırıtmıyor. Ofansa'da destek oluyor an itibari ile. Valencia gol arıyor çünkü.Derken Jonas vurdu direkten döndü, dönen topa Topal vale denedi ıskaladı. Banega yerde kaldı penaltı vermedi hakem.

Balta gibi sırıtmıyor puhahahahha. Zaten balta sadece kendi mevkisinde sırıtıyor.

iyi geceler millet dün akşamdan beri bir gelişme yok herhalde?

şeref abi ayıp etmiş .

tamamda adamın burda birsürü sevip sayanu varken iki çapulcunun patladı vs demesiyle aramızdan ayrılması benim için saygısızlık.. sonuçta buraya gelince kaç kişiden selam alıyo herkes hizaya duruyo yanılsa bile arkasında duran bir ton adam var burda . %2 lik kısım için %98e ayıp.. sonuçta adam bu kadar hassas konularda birşeyler dile getiriyorsa bazı şeylerinde gardını almak zorunda ki o zorunluluk bu platformda çok nadir..

Kardeşim öyle diyorsun ama buraya yazdığı mesajları sağolsunlar hemen twitera yetiştirenler var.Orda sürekli küfür ediliyor adama.Buraya yazdığı mesajlar yüzüne küfür yiyor adam.

yaw bu valencia önceden zimba gibi takimdi, lesh oglu lesh olmuslar.

iyi geceler millet dün akşamdan beri bir gelişme yok herhalde?

yok, podlski asist yapti, bu yuzden yatti diyoruz.

ligtv arshavin diyor ama nafile, ligtv neler demedi ki.

drogba az kalsin ölüyordu, son durumu nedir bilmiyoruz.

cok ünlü bir Türk sanatci hayata gözlerini kapatti, ama sende merak uyandirmak icin ismini yazmicam, googlede ararsun umarim.

baska gelisme yok

Hatalı dedin. Orda o müdahalesi hatalı "adama verdi" topu dedin. Bende vermedi, diyorum. Kayarak müdahale etti ve top oraya gitti. Takım arkadaşları gelmedi yardıma diyorum.

adama verdi derken sanki bilerekmi verdi demek istedim ben hangi futbolcu böyle bisey yapar (sikbahce ve saz arkadaslari haric)

neyse tartismiyalim bosuna bence hata topaldaydi :D

cok ünlü bir Türk sanatci hayata gözlerini kapatti, ama sende merak uyandirmak icin ismini yazmicam, googlede ararsun umarim.

baska gelisme yok

hayirli olsun iyi mesaj

adama verdi derken sanki bilerekmi verdi demek istedim ben hangi futbolcu böyle bisey yapar (sikbahceli ve saz arkadaslari haric)

neyse tartismiyalim bosuna bence hata topaldaydi :D

Yok tartışalım. Hatalı değildi. Doğru ve zamanında müdahalade bulundu. Takım arkadaşları eli belinde izledikleri için golü yediler.

Çok net birşey var. İleride bu daha büyük problem olacak ve istifalar gelecek. Başkan da eminin şimdiden daralmıştır. İlk döneminden sonra bir daha aday olmaz gibime geliyor.

Sezon başlayınca bence biraz bunlar durulur ama takım kötü giderse kacınılmaz son bencede.

drogba neden ölüyordu la salman.

baska gelisme yok

Kardeşim öyle diyorsun ama buraya yazdığı mesajları sağolsunlar hemen twitera yetiştirenler var.Orda sürekli küfür ediliyor adama.Buraya yazdığı mesajlar yüzüne küfür yiyor adam.

ne diye küfür ediyolar ki adama ? abi böyle konuda bu kadar net ve güvenilir bilgi veren adamın zaten birileri açıgını arar ezikliginden ve hemen saldırır. ben şerefin bunlara aldırış ettigni sanmıyordum.. bilincinde sanıyordum ama çok duygusal ve hassasmış saygı duyarım.

burda twttrda reklam yapan arkdaşlarada selam söylüyorum

Yok tartışalım. Hatalı değildi. Doğru ve zamanında müdahalade bulundu. Takım arkadaşları eli belinde izledikleri için golü yediler.

yahu sen koskoca valenciada oyniyorsun o top öylemi uzaklastirilir vur taca gitsin neden ortaya vuruyorsun

hataliydi bence iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt