Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BorgesBlog Orhan Uluca

Elia diyorlar şimdi de. Oy anam oy. 8 mily. Juve teklifini lig başladığında HSV reddetti. Elia'nın konsantrasyonu Juventus.. GS ne alaka

Terim'in tahtasında yazan elias'ı elia olarak gören yada öyle görmek isteyen şahsiyetlerin uydurduğu bir haberdir elia haberi bence. Üzerinde durmak bile gereksiz olur.

Gece gece günü özetini geçmek isteyen var mı renktaşlar ? Bu arada cuma günü namazda serveti gördüm :) yakından dağ gibi adam

poldi yatti, bugun asist yapti cunku

drogba ölümden döndü.

marlos geldi geliyordu, simdi vaz gecildi deniliyor.

unlu bir türk sanatci yasamiy itirdi.

baska gelisme yok

Elia mi Ahmed Musa mi diye sorsanız tabiki Ahmed Musa derim:D

Beyler, işinize gelince medya yalan, işinize gelince medya böyle yazıyor. Elia için 15 milyon, 17 milyon falan reddedilmiş deniyor, yok öyle bir şey. Hamburglu yönetici açıklamıştı 8 milyonu reddettik diye. İstenen para 10 milyon. Ayrıca Elia, Hamburg'da beklentilerin altında kaldı ve geçen yıl rezil bir oyun oynadı. Melo'yu kiralayan yönetim, Elia'yı da kiralar. 1,5 milyon kiralık ücret, 10 milyon opsiyon, 2,5 yıllık ücrete biter Elia. İyi adam ama abartmayalım.

deseler ki keita gelecek ama baska transfer yok hemen kabul eder direk gider Keita formamı alırım.

Gece gece günü özetini geçmek isteyen var mı renktaşlar ? Bu arada cuma günü namazda serveti gördüm :) yakından dağ gibi adam

Podolski işi zora girdi, onun dışında bir kaçta tane yer doldurmak için yapılmış masa başı haberler dışında birşey yoktu sanırım.

Hamburg Elia'yı niye kiralasın ki? Bana çok saçma geldi.Göndereceklerse iyi paraya satarlar, zaten piyasası da olan biri.

Beyler, işinize gelince medya yalan, işinize gelince medya böyle yazıyor. Elia için 15 milyon, 17 milyon falan reddedilmiş deniyor, yok öyle bir şey. Hamburglu yönetici açıklamıştı 8 milyonu reddettik diye. İstenen para 10 milyon. Ayrıca Elia, Hamburg'da beklentilerin altında kaldı ve geçen yıl rezil bir oyun oynadı. Melo'yu kiralayan yönetim, Elia'yı da kiralar. 1,5 milyon kiralık ücret, 10 milyon opsiyon, 2,5 yıllık ücrete biter Elia. İyi adam ama abartmayalım.

İşte bu yani

Adam kendi milli takımında ilk 11'e giremiyor

15'e satmayacaklar

Yok öyle bir şey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt