Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler, işinize gelince medya yalan, işinize gelince medya böyle yazıyor. Elia için 15 milyon, 17 milyon falan reddedilmiş deniyor, yok öyle bir şey. Hamburglu yönetici açıklamıştı 8 milyonu reddettik diye. İstenen para 10 milyon. Ayrıca Elia, Hamburg'da beklentilerin altında kaldı ve geçen yıl rezil bir oyun oynadı. Melo'yu kiralayan yönetim, Elia'yı da kiralar. 1,5 milyon kiralık ücret, 10 milyon opsiyon, 2,5 yıllık ücrete biter Elia. İyi adam ama abartmayalım.

2. bir ALTIN BİDON daha mı yoksa ?????

poldi yatti, bugun asist yapti cunku

drogba ölümden döndü.

marlos geldi geliyordu, simdi vaz gecildi deniliyor.

unlu bir türk sanatci yasamiy itirdi.

baska gelisme yok

Renktaşım sağ ol ...

Podolski ah

Drogba vah

Marlos yuh

Transfer sezonu bitene kadar relax modda gezmeye karar verdim. Gündelik hayatıma yansımaya başladı :D

Gece İbrahim seten yazar birseyler eğleniriz:D

FatihDemireli Fatih Demireli

@

@ftw1905 zor ama imkansız değil. elia huzursuz, hamburg'da bu yüzden transfere sıçak bakıyor.

FatihDemireli Fatih Demireli

@

@ftw1905 zor ama imkansız değil. elia huzursuz, hamburg'da bu yüzden transfere sıçak bakıyor.

Podolski içimde ukte olarak kaldı.Tam boğazıma düğümlendi.

Merhabalar,

Şimdi haberlere bakıyorum da Podolski transferi yüzünden yönetimde çatlak sesler çıkmış kimi yöneticiler transferi pahalı bulmuş. Benzeri Melo transferinde de olmuştu. Galatasaray'daki bu pintilik yeni birşey değil. Bu pintilik hakikaten pintilikten mi yoksa mali durumumuzun gerçekten kötü olmasından mı çok merak ediyorum. Mali durumumuz yüzündense o zaman Galatasaray büyük takım olsa da birkaç yıllığına planlı programlı küçülme politikasına gitsin ve sonrasında ekonomisini düzelterek tekrar istenen kadroyu kursun. Lafım olmaz bilakis çok sevinirim. Yok bu pintilik biraz da "eski kafalı tutumlu olalım arkadaşlar" felsefesiyse o zaman o düşüncedekileri Fenerbahçe CL'den men edildiğinde çıkan haberleri okumaya davet ediyorum. Bir Avrupa kupası olan CL katılmanın yaklaşık olarak getirisi 20-25 milyon €. Eğer gruptan çıkar yola devam ederseniz kazanç daha da fazla olabilir.

Ortalama olarak Türkiye standartlarının üzerinden bir yabancı oyuncunun bonservisini 10 milyon € kabul edersek biz her sene 3-8 barajında ve ağırlıklı olarak 4-6 milyon € bonservis bedeli civarında oyuncular transfer ediyoruz ve son yıllarda da her sene hem ligde hem de Avrupa'da çuvallıyoruz. Verilen bonservis bedelleri de hep bize zarar olarak yazılıyor.

Bu yönetimler her sene ucuza kaçayım derken her oyuncudan ortalama 3-5 milyon € zarar ederken son yıllarda ne oyuncu satışlarından ne de Avrupa kupalarına katılımlardan kar elde edemediklerinin farkındalar mı? İyi oyuncu demek para demek ama ligde şampiyonluk, CL katılma şansını da yükseltmek daha fazla gelir elde etmek demek. Mantıklı risk absürd bir durum olmazsa kar ettirir. Bunlar koca koca şirketleri yönetiyorlar bu tip mantıklı risklere girmeseler zaten şirketlerini büyütemezler ama söz konusu futbol ve Galatasaray olunca neden böyle saçmalıyorlar saçma sapan pintiliklere gidiyorlar anlayamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt