Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gelsin artik kim gelecekse.

bu arada ahmet cakarin ciktigi programda müthis bir kare yakaladim, burada paylasayim mi paylasmayayim mi bilmiyorum, muhtemelen yasaktir...

yeni mod olmus tecrubesiz olan mod arkadaslarimizi zor durumda brakicak herhangi bir eyleme karsiyim ben, olurda onlari zor durumda brakirsan, seni asla affetmem, ne ben, nede onlar.

Dipteyim sondayım deprosyondayım, yalvarırım gel de kurtar bizi Poldi- Feridun Düzağaç. :D

İnanmıyorum trt 3 'teki Milan maçı bitmiş ya nalet gitsin ben o maçı nefes nefese izlemiştim bakamadım şimdi dert oldu , Hani oyunun en güzel yerinde zil çalınca üzülürsün ya öyleyim şu an da beylerrrr :o:o:o :asd:

nkucukk ali naci küçük

Çok fazla sorup halen akillarda soru isareti olduğu icin1...Podolski ismi 2 gun once tamamen rafa kalkti ve ihtimali dahi yok

2 dakika önce Favorilere ekle Retweetle Yanıtla

2...POdolskinin olmamasi ile ali dürüst yada baska bi yöneticinin ilgisi yada transfere muhalefeti die bisey yok...

Bu Sabri ile dalga geçmeyim bırakın artık arkadaşlar bence futbolcularımızla dalga geçenlere MYC verilmesi lazım , Sarp 'la dalga geçtiniz de ne oldu ne hali geldik hala gönderemedik adamı

nkucukk ali naci küçük

Çok fazla sorup halen akillarda soru isareti olduğu icin1...Podolski ismi 2 gun once tamamen rafa kalkti ve ihtimali dahi yok

2 dakika önce Favorilere ekle Retweetle Yanıtla

neyse, podoslki konusu kapansin öyleyse, zaten bu gun asist yapti adam, gelmesi zor bu saatten sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt