Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beyler tv8 de ahmet cakar var.izleyin bence :)

Ahmet çakar mı tencere ya o bi dediği bi dediğini tutmuyor. Bi hafta önce fener nasıl düşmez bu lig oynanamaz bi hafta sonra uefa kapının dışına koyunca fenerli kesildi mübarek

artık fenerliler o hale geldi ki hafiften acımaya basladım.teyzem ve eşi geldi bana fenerlilerdir kendileri.inanan ki baska zaman olsa dalga gecerdim fenerle onların yanında. baktım ki uefa vurmus zaten bide ben vurmayayım :asd:

aynı durumda olsak dünya başımıza yıkılırdı, acıma. Acınacak duruma gelirsin :asd:

Ahaha transfer döneminin bitmesine 1 hafta kalmış sen bu kadroyu yapıyosun :D

----------------Muslera--------------

Eboue-----S.Aziz-----Servet-------Vederson

------------Melo-------Selcuk------------

Kazım-----------Diego-------------Ahmed Musa

-----------------Guerrero--------------------

Ben olsam yabancı forvete vereceğim parayı sol açık transferine ayrılan parayla birleştirir kaliteli bir sol açık alırdım. Forvete de Sercan Yıldırım'ı alırdık maliyeti ne de olsa yabancı forvet kadar olmayacak kadro dışı 3 milyon euroya alınır hatta takas dahi olabilir. Baros, Elmander, Sercan üçlüsü yeterdi.

muslera

sabri servet semih k. çağlar

ebue f.melo selçuk

keita podolski elia

bu kadro uefa kadrosunu alırmı:D

Ya iyi bir bonservis verin alın bir kaliteli sol açık yahu kafamız rahat olsun .

Eğer düzgün bir sol açık almazsak zaten çok saçma olur, hiç hesapta yokken arda'yı sattık 12 milyona en kötü ihtimalle o paranın tümünü kullanırsın transferde alırsın bir sol açık. Yok efendim maliyeti fazlaymış falan filan. Şampiyonlar ligine katılınca direk 25 milyon gelecek takıma, bu maliyet uzmanı yöneticilerin haberi yok sanırım bundan.

alt ligde oynamak isteyen fenerbahçe ,Nasreddin Hoca'ya kulak verin --- "Hoca bir gün eşekten düşmüş, bakmış etrafına gülüşenler falan var. Şöyle yerden kalkmış, onlara dönüp demiş ki; Ne gülüyooonuz, ben zaten inecektim..."

bu iyiymiş ya :)

Poldi Poldi diyorsunuz ama Poldi Tam bir Elano....

Elano´yu begenmeyen nasil Poldiyi begenecek..?

Elano Kötü Futbolcumu..? Poldi Kötü Futbolcumu..? Hayir..!!

ikiside Takim Futbolu oynayan Futbolcular..!!

Elano - metreden Pas atamayan Futbolcular ile dagildi.. Ayni 2-3 metreden üas atamayan Futbolcular hala Galatasaray´da..!!

Podolski su sartlarda Galatasaray´in Futbolcusu degildir..

Ben olsam yabancı forvete vereceğim parayı sol açık transferine ayrılan parayla birleştirir kaliteli bir sol açık alırdım. Forvete de Sercan Yıldırım'ı alırdık maliyeti ne de olsa yabancı forvet kadar olmayacak kadro dışı 3 milyon euroya alınır hatta takas dahi olabilir. Baros, Elmander, Sercan üçlüsü yeterdi.

Aynı fikirdeyim. Mesela podolski+sercan çok mantıklı olur.

Tv 8 de siyahlı adam çok temiz saçmalıyor saf saçmalık.

Eğer düzgün bir sol açık almazsak zaten çok saçma olur, hiç hesapta yokken arda'yı sattık 12 milyona en kötü ihtimalle o paranın tümünü kullanırsın transferde alırsın bir sol açık. Yok efendim maliyeti fazlaymış falan filan. Şampiyonlar ligine katılınca direk 25 milyon gelecek takıma, bu maliyet uzmanı yöneticilerin haberi yok sanırım bundan.

Aynen oraya çok iyi adam almaları lazım zorunluluk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt