Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Lucescu'yu örnek almamiz lazim.

Adamin aldigi Brezilyalilarin hepsi birbirinden kaliteli.

Willian,Douglas Costa,Luiz Adriano,Dentinho,Jadson...
evet kaliteli.ama 1. kalite adamlar degiller kesinlikle.shaktar da oynabilecek ama bir üst level takımlarda oynabilecek oyuncular mı hepsi bence hayır.orada ki olay Lucescu nun dehası.

sercan bizde ilk 11 giremez diyen gitsin, kafasini buzdolaba soksun, sonra yasadigi duygulari burda, forumda paylassin.

bizim ilk 11 ne adamlar var, sercan giremez diyorsunuz ...

Mustafa sarp 2 sene önce ilk 11 oynuyordu bu takımda :D

Hakan balta yıllardır ilk 11 oynuyor :D

nkucukk ali naci küçük

Keşke Emenike gibi bir piyango olsa...G.Saray'da herkes yönetim içinde de bu örneği veriyor..umarım o kısmet bizde de olur artık...

Ali Naci Damiao diyor hadi insallah.

Baros'u keser tartismasiz.

evrngz evren goz

Fatih Terim birkaç kelle alacak...Takım son şekline ulaşıp lige öyle başlanacak...Hoca sol açığı bekliyor...

evrngz evren goz

İnamoto - Mehmet Topal hamlesinden daha farklı olacak bu kez...P.tesi'yi bekleyin...

evrngz evren goz

Arda'dan sonra, boşluğunu doldurmak ve yaratıcı-yıldız oyuncu eksiğini gidermek için yönetim ciddi bir çalışma içinde..P.tesi'yi bekleyin.

@nkucukk: G.Saray'ın santrfor transferi için görüştüğü Brezilyalı Internacional'da oynuyor ve 22 yaşında Damiao...Bu sezon 24 maç 12 gol..Çok genç..
cok genc.masallah görende 18 yasında zanneder.22 yasındaki bir oyuncu bana göre artık genc degildir.

Bizde kimler ilk 11 oynadı, Sercan niye oynamasın ? Bal gibide oynar. Yerli forvet ihtiyacımız var açık ve net. En iyi seçenekte Sercan Yıldırım'dır.

evrngz evren goz

Fatih Terim birkaç kelle alacak...Takım son şekline ulaşıp lige öyle başlanacak...Hoca sol açığı bekliyor...

evrngz evren goz

İnamoto - Mehmet Topal hamlesinden daha farklı olacak bu kez...P.tesi'yi bekleyin...

evrngz evren goz

Arda'dan sonra, boşluğunu doldurmak ve yaratıcı-yıldız oyuncu eksiğini gidermek için yönetim ciddi bir çalışma içinde..P.tesi'yi bekleyin.
diegoyu alabilirz.solaçıkda marlos olmalı.

Damiao alınacaksa eyvallah. porto peşindeydi diye biliyorum. böyle gençlerin alınmasını hep istemişimdir. umarım alabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt