Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben mutlu değilim Baros gitsin yerli ve yabancı forvet gelsin birde sol açık takım tamamlansın artık...

Baros son maçta o kadar güçsüzdü ki sanki cinsel ilişkiden direk maça çıkmış gibiydi.Ayakta duracak hali yoktu.İlk defa bu kadar aciz bir Baros gördüm.Umarım güçünü tekrar toplar.Çünkü diri bir Baros bence dünyanın en iyi 10 forvetinden biridir.

National Geographic izliyorum "yemek okulu". Karınca yumurtası yemeği yapıyorlar.

İştahım açıldı :)

iyi geceler nöbetciler varmi bir gelisme podolski ucaga binmismi

Baros son maçta o kadar güçsüzdü ki sanki cinsel ilişkiden direk maça çıkmış gibiydi.Ayakta duracak hali yoktu.İlk defa bu kadar aciz bir Baros gördüm.Umarım güçünü tekrar toplar.Çünkü diri bir Baros bence dünyanın en iyi 10 forvetinden biridir.

o kadarda deil :)

Şu necati ve keita keşke geri alınabilseydi..

Necati büyük kayıp baya iyi oynuyordu adam bence.

Saysan anlarsın.

Sıralama yapmıyorum ama, İbra,Torres,Drogba,Eto,Suarez,Higuain,Benzema,Villa,Suarez,Rooney,Adebayor vs. vs. 10 tane isim var burda ve 10 tane daha iyim sayarım zorlasam Baros'dan çok abartmaya gerek yok evet bizim ligime göre kral bir golcü idi ben artık miadını doldurduğunu düşünüyorum orası ayrı mesele.

Sıralama yapmıyorum ama, İbra,Torres,Drogba,Eto,Suarez,Higuain,Benzema,Villa,Suarez,Rooney,Adebayor vs. vs. 10 tane isim var burda ve 10 tane daha iyim sayarım zorlasam Baros'dan çok abartmaya gerek yok evet bizim ligime göre kral bir golcü idi ben artık miadını doldurduğunu düşünüyorum orası ayrı mesele.

Baroş haliyle bizim ligi bırak katar da oymayamaz...

2 Suarez yazmışın onlardan 1 tanesini geçer :) Ayrıca Adebayor'dan çok daha kaliteli bir forvettir bence Baros.Yeterki diri olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt