ANIL YILMAZ
Cezalı
- 28 Haziran 2011
- 1.592
- 1
- 998
Cevap: Transfer Nöbeti
benim anlamadığım marlosu alıcaksan niye pinoyu yolluyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben mutlu değilim Baros gitsin yerli ve yabancı forvet gelsin birde sol açık takım tamamlansın artık...
Necatinin futboluna karşı çıkan yoktur ama işte .. Iştesi var işin![]()
Baros son maçta o kadar güçsüzdü ki sanki cinsel ilişkiden direk maça çıkmış gibiydi.Ayakta duracak hali yoktu.İlk defa bu kadar aciz bir Baros gördüm.Umarım güçünü tekrar toplar.Çünkü diri bir Baros bence dünyanın en iyi 10 forvetinden biridir.

o kadarda deil![]()
iyi geceler arkadaşlar var mı gelişme![]()
Saysan anlarsın.
iyi geceler nöbetciler varmi bir gelisme podolski ucaga binmismi
İçfındık naber ? Hastayım bu soyadına ya![]()

Saysan anlarsın.
Sıralama yapmıyorum ama, İbra,Torres,Drogba,Eto,Suarez,Higuain,Benzema,Villa,Suarez,Rooney,Adebayor vs. vs. 10 tane isim var burda ve 10 tane daha iyim sayarım zorlasam Baros'dan çok abartmaya gerek yok evet bizim ligime göre kral bir golcü idi ben artık miadını doldurduğunu düşünüyorum orası ayrı mesele.
Sıralama yapmıyorum ama, İbra,Torres,Drogba,Eto,Suarez,Higuain,Benzema,Villa,Suarez,Rooney,Adebayor vs. vs. 10 tane isim var burda ve 10 tane daha iyim sayarım zorlasam Baros'dan çok abartmaya gerek yok evet bizim ligime göre kral bir golcü idi ben artık miadını doldurduğunu düşünüyorum orası ayrı mesele.
eyvallah bende hastayım soyadıma, kızlarda hasta herkes hasta
iyidir sizden naber![]()