Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Defoe gitsin Totenham'da oynasın ilk önce.İkisininde en iyi hallerini izledim Baros'un yanına yaklaşamaz.

Bizim gibi 5-6 senedir pozisyon sorunu yaşayan bir takımda gol kralı olmuş bir adam Baros.Defoe bu kadar pozisyon sıkıntısı yaşayan bir takımda oynasa idi şuan Guiza yerine onu konuşuyor olurduk.Diri bir Baros pozisyona rahat girebilen ortasahası olan bir takımda minimum 25 gole ulaşır.Lig falanda farketmez.Dünyanın en tilki,en iyi pozisyon oyuncusu olan forvetlerin başında geliyor Baros.

Arda gitti Culıo neden gönderdik Pinoyu kiralamaya uğraşıyoruz eldeki yerlilerden Yekta konusu of ya bi transfer dönemide son günlere kalmıyalım.Çok mu zor kamp döneminden önce hazır takım ..

Arda gitti Culıo neden gönderdik Pinoyu kiralamaya uğraşıyoruz eldeki yerlilerden Yekta konusu of ya bi transfer dönemide son günlere kalmıyalım.Çok mu zor kamp döneminden önce hazır takım ..

Kanımca Culio doğru tercihti. Pino asla bu takımda oynamamalı. Yekta konusunda ise haklısın. Ama hep diyorum "bir sebebi" vardır. Lakin kendi adıma mutsuz olurum. Sercan için verilmez. Ama Sercan+S.Aziz için Bursa bir şart koşmusa olur. Tabii bunlar kurgu şimdilik.

o değilde bu sene transferde gerçekten çok enteresan günler geçirdik

o kadar oyuncu gelecek diye beklerken takımın en iyi oyuncusu gitti üstelik gelen yok :)

Bizim başkan adaylarına soracan.. transferler kampa yetişecek mi diye ? yetişecek dedi mi seçmeyeceksin... yalan söylüyor :)

Kanımca Culio doğru tercihti. Pino asla bu takımda oynamamalı. Yekta konusunda ise haklısın. Ama hep diyorum "bir sebebi" vardır. Lakin kendi adıma mutsuz olurum. Sercan için verilmez. Ama Sercan+S.Aziz için Bursa bir şart koşmusa olur. Tabii bunlar kurgu şimdilik.

Bende katılıyorum bu görüşlerine.Culio Standart bir adam,Pino giydiği formanın farkında değil,Yekta konusunda da vardır bir hikmet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt