Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

GSTV de 2005/2006 sezonu gollerini gosteriyor. Eric Gerets muthismis, o icten sevinmesi, futbolculari kucakkayisi, biz boyle bi adami yolladik. Bide patlayamayan Aydinin konya golu, ustune Aykutun soguk su icisi, muthis..

Forvete bak, hakan, umit, necati, ilic, sas, heinze

Tek anlamadığım şey Ilic'i neden gönderdik.

Harbiden neden :S

aha benim gibi düşünen biri daha :D hep pino şahsi oynuyor gördügü yerden vuruyor diyenlere verdigim cevap :D aydına mı vercek pası stancuya mı onlar kaptırcagına ben kaleye sallıyım :D bence pino yu arkasında iyi bir ortasahayla izlememiz lazımdı en azından yedeklerde iyi olurdu öne geçtigimiz maçlarda hızından cevikliginden yararlanırdık

benim anlamadığım herkes keşke Culio gibi canını dişine takarak oynasa diyorduk pino gibi oynasa diyorduk şimdi kimse begenmez oldu..stancunun gönderilmesi dogruydu ama culio ve pino hazır yabancı maddesi serbest bırakılmışken elde tutulmalıydı..kimbilir belki yönetim daha iyisini getirmediğinden böyle konuşuyorum

Drogba takıma gelince de böyle deriz herhalde.Drogba topu Selçuk,Servet'e mi verecek.Bir takımın formasını giyiyorsan bütün oyuncularına saygı duyacaksın ki meşruluğunu ispatlalamamış Pino'nun buna zerre hakkı yoktur.

valla drogba gelir mi gelirse verir mi bilmem ama takım arkadasların sana güven telkin etmiyorsa kendi içine dönersin sahsi oynarsın işe çekirdekten en basitinden bak halı sahada bile takımındakinler yeteneksizse maçı kendi başına almaya çalışırsın o kısmıda senin yetenegine kalmış ben yaptıgı dogru demiyorum sadece pino yu derli toplu bir takım içersinde izleyip öyle eleştirseydik daha iyi olurdu diyorum

benim anlamadığım herkes keşke Culio gibi canını dişine takarak oynasa diyorduk pino gibi oynasa diyorduk şimdi kimse begenmez oldu..stancunun gönderilmesi dogruydu ama culio ve pino hazır yabancı maddesi serbest bırakılmışken elde tutulmalıydı..kimbilir belki yönetim daha iyisini getirmediğinden böyle konuşuyorum

Azmine hırsına laf etmedik zaten. Sorun yerine adam alınmaması. Yoksa gitmeliydi. Bir umut bekliyoruz işte. Umut fakirin ekmeği..Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..Azimle z.çan mermeri delermiş...Bakarsan bağ bakmazsan dağ olur...Tencere dibi kara seninki benden kara...

valla drogba gelir mi gelirse verir mi bilmem ama takım arkadasların sana güven telkin etmiyorsa kendi içine dönersin sahsi oynarsın işe çekirdekten en basitinden bak halı sahada bile takımındakinler yeteneksizse maçı kendi başına almaya çalışırsın o kısmıda senin yetenegine kalmış ben yaptıgı dogru demiyorum sadece pino yu derli toplu bir takım içersinde izleyip öyle eleştirseydik daha iyi olurdu diyorum

Bende öyle diyorum zaten.Sadece düşündüğünün yanlış olduğunu söyledim.Gitsin 1 sene takılsın orda değerini anlar formanın gelir denenir.Yeterli yada iyi görünürse zaten kadroda kalır.

Beyler bu Yekta olayı doğru mu ?

umarım degildir o cocugun kumaşı gayet iyi düzenli forma şansı bulursa ortasahamızı rahatlatıcagını düşünüyordum sabri ceyhun ayhan ve mustafa sarptan ortasahada cok daha iyi oldugu ortadayken ve senin sahaya cıkarken yerli kontenjanı sorunun varken bu cocugu niye gönderirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt