Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

-------------Eboue-------Melo--------Inan---

------------------------------------------------

-------------------------Diego-----------------

------------------------------------------------

-----------------Baros---------Podolski-------

4-3-1-2

Arda ve Hagi hemen hemen ayni gol ve assist leri var. Arda Hagi kadar katki sagladi. Adam kendi parasiyla sinema kapatiyor, kendi taraftarindan kufur yiyor, Hagi UEFA finalinde kirmizi kart goruyor ama kimse birsey demiyor. Ardanin tek sucu duygusal olmasidir. Eger yaninda Popescu, Okan, Taffarel gibi adamlar olsaydi cok buyuk isler basarabilirdi.

Kaptanlik biryere kadar Ferhat takim kotuyse isterse kaptan Gerrard olsun. Gecen sezona bak adamlar feci bir sezon gecirdi.

İyi de hagi oyun içinde bir lider oyunda etkisi hissediliyor şut atıyor çalım atıyor araya atıyor koşuyor mücadele ediyor.

Alex bu kıç kırık ligde penaltı şov yapıyor, bütün maç yatıyor bir gol atıyor kral oluyor az mantık lütfen.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

İstatistik olarak bakmayın şu olaya beyler.

Bu konuda en güzel söz Sir'e ait.

Çok fena reis yav aynen hayata küsüp dış dünya ile ilişkilerimi sonlandırırdım kesin :asd:
adam ronaldo etkisi yapar bizde söyleyeyim koşuşu benziyor zaten hacı 10 15 ne varsa verip alcan bu adamı bak bakim bu taraftar daha ardayı konuşuyormu :D

aynen. en azından ayakta durabiliyor. + bana kalırsa elmander > baros. iyi bir baros hepsinden iyidir ama form tutmasıydı bi maç iyi bi maç kötü oynamasıydı hiç profosyonelce gelmiyor bana.. satılmasını istemekle yanlıs iş yapmamış terim baktı forvet alınmıyor o zaman kalsın dedi inş başını ağrıtmaz terimin bu kısır oyunuyla. kafasında Galatasaray'ı bitirmiş bir baros gördüm kendini vermiyor maça

beyler sizede oluyomu ya ben bu çocuğu her izlediğimde ronaldo & messi karışımı bişe görüyorum sanki o ışık var sanki ne dersiniz

arda yı veya alex i george hagi yle kıyaslayanları şöyle alalım türkiye ligine degil dünyaya gelmiş birkaç nadide futbolcudan birinden bahsediyoruz

[video=youtube;SRlJHK_k6hQ]https://www.youtube.com/watch?v=SRlJHK_k6hQ&feature=related[/video]

2:50 deki pası şuan dünya üzerinde vericek kaç tane topçu var arkadaslar o mesafeden havadan gelen topu öyle isabetli bir şekilde atmak bırakın atmayı kontrol etmek bile zordur

arda yı veya alex i george hagi yle kıyaslayanları şöyle alalım türkiye ligine degil dünyaya gelmiş birkaç nadide futbolcudan birinden bahsediyoruz

[video=youtube;SRlJHK_k6hQ]https://www.youtube.com/watch?v=SRlJHK_k6hQ&feature=related[/video]

Hagi doğru düzgün izlememiş her ergen tepkisi verdi bir arkadaş. Çok görmüyorum. Bu adamı izlemek için 10 arkadaş okul harçlığımızla "teleon" bulup sonra da Cine5 Hagi'yi izlerdik. O oyundan çıkınca bizde giderdik çünkü Galatasaray zaten skoru 3-0 falan yapmıştı. İşte öyle bir oyuncuydu. Ne alex ne de Arda yanına yaklaşamaz.

Yakın bir arkadaşım kendisi fenerli alex daha iyi diyor falan, dövesim geliyor o an zor tutuyorum kendimi :D

bu adam ile aptALEX'in kıyaslanması büyük bir ayıp vallahi.:)

Hagi doğru düzgün izlememiş her ergen tepkisi verdi bir arkadaş. Çok görmüyorum. Bu adamı izlemek için 10 arkadaş okul harçlığımızla "teleon" bulup sonra da Cine5 Hagi'yi izlerdik. O oyundan çıkınca bizde giderdik çünkü Galatasaray zaten skoru 3-0 falan yapmıştı. İşte öyle bir oyuncuydu. Ne alex ne de Arda yanına yaklaşamaz.

aga videonun hepsini degil 2:50 ye baksınlar yeter

aga videonun hepsini degil 2:50 ye baksınlar yeter

Hagi dünya tarihine gelmiş en iyi oyunculardan biridir.

Maradona bir söyleşide hagi için ''onun futbolunu özlüyorum'' demiş.

Chivu mutu gibi romen yeteneklerin idolü olan bir futbolcu,alex'i kim örnek alıyor ?

Kim bu alex , emre beloşoğlu ve rıdvan bile hagi bambaşka diyor.

Tabi gürcan bilgiç gibi çayçılar alex daha iyi diyor,böyle bir kıyaslamanın yapılması bile ayıp iken bütün fenerliler alex daha iyi diyor..

Bu şizofrenlikten başka birşey değil.:)

muslera

u.uçar semih s.taşçı çağlar

selçuk -- melo

diego

giovanni elia

vela

şu takım varya ne akar hacı gözümüz az futbol izler avrupa kupalarında uğur yerine eboue'yi kullanırsın

kariyerlerine baktığımızda zaten kimin en iyi olduğunu anlayabiliriz. 2 sezon madridde yanılmıyosam 1 sezonda barçada oynadı

Bizim takimda HAGI gibi bir isim eksik, hani olur ya her takimda, bole genç oyuncularin ozenecek birisi, ve her zaman zor durumda kalinca, ona top attip, bir çozum bulmasini beklemek yada gollerini seyretmek :) bu cumleler Ronaldinho, Zidane,Hagi vs gibi isimler için geçerlidir bence :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt