Mert Coşkun İsbir
Tecrübeli Üye
- 29 Temmuz 2010
- 5.201
- 232
- 1.198
Cevap: Transfer Nöbeti
aga mesutu bilmemde eleman aynı saw
mesut özil
aga mesutu bilmemde eleman aynı saw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mesut özil
Arda ve Hagi hemen hemen ayni gol ve assist leri var. Arda Hagi kadar katki sagladi. Adam kendi parasiyla sinema kapatiyor, kendi taraftarindan kufur yiyor, Hagi UEFA finalinde kirmizi kart goruyor ama kimse birsey demiyor. Ardanin tek sucu duygusal olmasidir. Eger yaninda Popescu, Okan, Taffarel gibi adamlar olsaydi cok buyuk isler basarabilirdi.
Kaptanlik biryere kadar Ferhat takim kotuyse isterse kaptan Gerrard olsun. Gecen sezona bak adamlar feci bir sezon gecirdi.
adam ronaldo etkisi yapar bizde söyleyeyim koşuşu benziyor zaten hacı 10 15 ne varsa verip alcan bu adamı bak bakim bu taraftar daha ardayı konuşuyormuÇok fena reis yav aynen hayata küsüp dış dünya ile ilişkilerimi sonlandırırdım kesin![]()
keşke alabilsek valla ama nerde peh
niang > baros
hacı belk, acı olacak ama messi ile ardayı karşılaştırıp arda iyi diyenler vardı bir zamanlar, uzaylı velet messi'den iyi diyenler, gülcan epey meksika çayı dağıtmış be![]()
adam ronaldo etkisi yapar bizde söyleyeyim koşuşu benziyor zaten hacı 10 15 ne varsa verip alcan bu adamı bak bakim bu taraftar daha ardayı konuşuyormu![]()
arda yı veya alex i george hagi yle kıyaslayanları şöyle alalım türkiye ligine degil dünyaya gelmiş birkaç nadide futbolcudan birinden bahsediyoruz
[video=youtube;SRlJHK_k6hQ]https://www.youtube.com/watch?v=SRlJHK_k6hQ&feature=related[/video]
arda yı veya alex i george hagi yle kıyaslayanları şöyle alalım türkiye ligine degil dünyaya gelmiş birkaç nadide futbolcudan birinden bahsediyoruz
[video=youtube;SRlJHK_k6hQ]https://www.youtube.com/watch?v=SRlJHK_k6hQ&feature=related[/video]
Hagi doğru düzgün izlememiş her ergen tepkisi verdi bir arkadaş. Çok görmüyorum. Bu adamı izlemek için 10 arkadaş okul harçlığımızla "teleon" bulup sonra da Cine5 Hagi'yi izlerdik. O oyundan çıkınca bizde giderdik çünkü Galatasaray zaten skoru 3-0 falan yapmıştı. İşte öyle bir oyuncuydu. Ne alex ne de Arda yanına yaklaşamaz.
beyler sizede oluyomu ya ben bu çocuğu her izlediğimde ronaldo & messi karışımı bişe görüyorum sanki o ışık var sanki ne dersiniz
aga videonun hepsini degil 2:50 ye baksınlar yeter
hangi oyuncu?
eljero elia sanırım