Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.334
- 20.784
- 2.973
Cevap: Transfer Nöbeti
Bu arada nöbet tutan herkese Günaydın..:tiphat:
Bu arada nöbet tutan herkese Günaydın..:tiphat:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayramda KAP acıkmı![]()
Nerde o haberler? Link verebilrmisin ?
Evet,bende gördüm laf söyleyenleri.Heralde renkdaslarım o anki üzüntünden dolayı öyle reaksiyon vermis olabilirler,Mantıklı düsündüklerinde yaptıkları yanlısı anlamıslardırÖyle tabi. Ama adam forumdan ayrılırsa da çok şaşırmam açıkçası. Podolski'yle ilgili çıkan haberlerden sonra laf söyleyenler olmuştu.
Günaydın:tiphat:Bu arada nöbet tutan herkese Günaydın..:tiphat:
O zaman transferin bitmesine 5 gün kaldıKAP bayramda kapalı![]()
Yarın bence Transferde cok hareketli günler yasıyacaz:cooluyum degil,tahmin:cool:
Günaydın herkese![]()
Barcelona Villarreal maçına defanssız kaldı. Alves cezalı, Puyol, Pique, Maxwell, Adriano sakat...
Gücü falan nasıl,Yüksek mi yapmıslarMarlos konusunda tek soleyebilecegm pes2010 da master lig de transfer etmiştim ve ben master ligte boş yere transfer yapmam!!!
Bu defans hattıyla kesin gol yer BarcaMascherano-Busquets-Fontas-Abidal![]()
Eger Podolski,Arshavin gibi oyuncuları getiremiyorsan,Böyle genc ve gelecek vadeden oyuncuları almak bize cok faydalı olur...Ben Marlos konusun'da olumu veya olumsuz atıp tutanlar'dan değilim..Oyuncu hakkın'da bildiğim tek şey Tafo'nun bize önermiş olduğu bir futbolcu olması..Öneren kişi ise Taffarel'se o oyuncu iş yapar benim gözüm'de..