Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Öyle tabi. Ama adam forumdan ayrılırsa da çok şaşırmam açıkçası. Podolski'yle ilgili çıkan haberlerden sonra laf söyleyenler olmuştu.
Evet,bende gördüm laf söyleyenleri.Heralde renkdaslarım o anki üzüntünden dolayı öyle reaksiyon vermis olabilirler,Mantıklı düsündüklerinde yaptıkları yanlısı anlamıslardır:)

Yarın bence Transferde cok hareketli saatler yasıyacaz:cool:Duyum degil,tahmin:cool:

Marlos konusunda tek soleyebilecegm pes2010 da master lig de transfer etmiştim ve ben master ligte boş yere transfer yapmam!!!

Barcelona Villarreal maçına defanssız kaldı. Alves cezalı, Puyol, Pique, Maxwell, Adriano sakat...

Ben Marlos konusun'da olumu veya olumsuz atıp tutanlar'dan değilim..Oyuncu hakkın'da bildiğim tek şey Tafo'nun bize önermiş olduğu bir futbolcu olması..Öneren kişi ise Taffarel'se o oyuncu iş yapar benim gözüm'de..

Ben Marlos konusun'da olumu veya olumsuz atıp tutanlar'dan değilim..Oyuncu hakkın'da bildiğim tek şey Tafo'nun bize önermiş olduğu bir futbolcu olması..Öneren kişi ise Taffarel'se o oyuncu iş yapar benim gözüm'de..
Eger Podolski,Arshavin gibi oyuncuları getiremiyorsan,Böyle genc ve gelecek vadeden oyuncuları almak bize cok faydalı olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt