Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Volkan Şen 3,5 milyon euro'ya Trabzonspor'a gittiğin'den bu yana ciddi şekil'de hevesim kaçtı..Sağ kanat'ta Kazım dışın'da alternatifi olmayan ve hedefini Çift'e Kupa olarak belirleyen bir takım böylesine potansitel'i olan bir oyuncu'yu neden göz-ardı eder anlamıyorum..

marlos gelsin damiao fiyatı uygunsa alınabilir sezgine parayı verin anlaşırsa alsın anlaşamasada okumuş topçu olsun

Volkan Şen 3,5 milyon euro'ya Trabzonspor'a gittiğin'den bu yana ciddi şekil'de hevesim kaçtı..Sağ kanat'ta Kazım dışın'da alternatifi olmayan ve hedefini Çift'e Kupa olarak belirleyen bir takım böylesine potansitel'i olan bir oyuncu'yu neden göz-ardı eder anlamıyorum..
Evet,sana kesinlikle katılıyorum.Kesinlikle kacırılmaması lazımdı,Cünki Kazımdan ne kadar verim alınacagi belli olmaz,Adamı ben bildim bileli istikrarsız...Her bölgenin en az 2ser alternatiflli oyuncuklardan kurulması lazım.

Evet,sana kesinlikle katılıyorum.Kesinlikle kacırılmaması lazımdı,Cünki Kazımdan ne kadar verim alınacagi belli olmaz,Adamı ben bildim bileli istikrarsız...Her bölgenin en az 2ser alternatiflli oyuncuklardan kurulması lazım.

Kazım'ın alternatifi eboue olarak düşünülüyor olabilir. Gerçi eboue her yere alternatif ama :D

Porto böyle böyle oyuncu çıkarıyor, TSL de mücadele etcez bence bu riske değer. olmadı seneye sağlam bir adam alınır. Bu adam ne pino' ya ne carrusca' ya benziyor. bunun kumaşı daha kalite kokuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt