Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu arada Atletico'da Uruguaylı Diego Forlan kadroya alınmazken, Manzano bu konuyla ilgili olarak, "Forlan kadroya çağrılmadı, çünkü İnter ile müzakere ediyor ve çok kısa sürede transferin gerçekleşmesi bekleniyor. Bizi bırakacak ve İnter'e gidecek. Osasuna karşısında kafa olarak yüzde 100 hazır futbolcular gerekiyor" açıklamasında bulundu.

forlan rüyası biter

------------valdes--------------

alves----puyol---pique----abidal

-------------------------------

-------fabregas----xavi---------

-----------iniesta---------------

messi-----------------------sancez

-------------villa--------------

hobaaa :D :D
Baya hızlı cıktın renkdas:D10 sene daha bırakmaz bunlar LALIGA sampiyonlugunu:D

Arkadaşlar bir haber paylaşırken kaynak belirtmeye özen gösterelim.

Yıldız fetişizmim yok, genç, gelecek vaad eden oyuncular herkes gibi beni de tatmin eder, sevindirir ancak Marlos gibi son alternatif olarak alınan 3.-4. sınıf oyuncuların bize genç yetenek diye yutturulmaya çalışılmasına karşıyım. Brezilya'da, Arjantin'de (aslında dünyanın her yerinde) gerçekten gelecek vaad eden bir oyuncu için kapıyı 5-10 milyon Euro'dan açıyorlar, o paraları bizim yöneticiler bu yaştaki bir oyuncuya hayatta vermeyeceğine göre bizim kaliteli genç oyuncu transferi yapmamız imkansız, biz ancak Pino gibi, Carrusca gibi, Marlos gibi iki çalımına, bir golüne kanarak genç diye artık ümit kesilmiş, posası çıkmış 3.-4. sınıf bu oyuncuları tranfer edebilriz, daha doğrusu bizimkiler gide ucuz diye, hesap yapalım diye gider o kadar genç arasından öylelerini bulurlar, öylelerini severler. Damiao'nun ismi geçiyor mesela, öyle gence can kurban, tutup getirebiliyorsan eyvallah ancak adım gibi eminim ki bu yaşta bir oyuncuya, yıldız olmayan bir oyuncuya göre çok pahalı diyerek bu tranfer de veto edilecek, vazgeçilecek. İlgileniyorsak tabii ki o da. 10 milyon Euro'yu Arshavin'e vereceğine gidip Brugge'den Kevin De Bruyne'i, Sochoaux'den Marvin Martin'i alabiliyorsan şapka çıkartırılır ancak bunlar Türkiye'de olacak işler değil, bizimkiler için genç, gelecek vaad eden oyuncu = maliyeti az transfer, maalesef.

Bu arada Atletico'da Uruguaylı Diego Forlan kadroya alınmazken, Manzano bu konuyla ilgili olarak, "Forlan kadroya çağrılmadı, çünkü İnter ile müzakere ediyor ve çok kısa sürede transferin gerçekleşmesi bekleniyor. Bizi bırakacak ve İnter'e gidecek. Osasuna karşısında kafa olarak yüzde 100 hazır futbolcular gerekiyor" açıklamasında bulundu.

forlan rüyası biter

Nihayet.

Altunterim; Play-off sistemi ortaya atıldığında bir komplo teorisi yazmıştım buraya.. Bilenler bilir, "TFF acaba lig 18 takımla tamamlanmayacağı için mi böyle yaptı:cool:

firatgunayer fırat günayer

Galatasaray'da yeni gözde Albert Riera..Bugüne kadar medyada çıkan isimler arasında olabilirliği en yüksek isim bana göre..

çok haklısın engin ve marlos büyük kumar olur. ama tutarsa var ya... :D :D

Renkdaş tutarsa diyoruz ama kulübün içinde bulunduğu ekonomik tablo buna uygun değil.

[video=youtube;GVWl9uN6fFE]https://www.youtube.com/watch?v=GVWl9uN6fFE[/video]

Fabio Pinto geleceğin yıldızı diye bakılıyordu, Ronaldinho'nun kankasıydı. Birinin adını dünya duydu, diğeri silindi.

Dinamo Kiev, Sercan Yıldırım'ı satın alma opsiyonuyla kiralamak için Bursaspor'la temasa geçti (DHA)

Dostlar bu fon ile transfer nasıl oluyor? biri bana detaylı olarak açıklayabilir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt