Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

2 sezonuluk istatigi var sadece, izliyen taniyan var mi ki?

Bu saaten sonra da anca bu gelir zaten, gerci yasi da gencmis hayirli olsun mu desek napsak?.

Bu satten sonra bunu da alamazlar hocam, maliyetli derler, gerçekten gelecek vaad eden bir oyuncu çünkü Damiao, öyle Marlos gibi 2-3 milyon Euro'ya alabileceğin 3.-4.sınıf çakma genç yıldız değil.

Son 1-2 senedir izliyorum.

Şu Barcelona'nın da katıldığı son turnuvada herkes tanıdı ama daha öncesinden de 2 yıldır Brezilyanın en golcü ismi tüm lig kategorilerinde.En son Milli takıma bile seçildi.Bu hafta maçta forma giyer Brezilya'da.Bu saatten sonra anca bu gelir yanlış bir tabir olmuş.Bence ismi geçen Forlan'dan da Podolski'den de daha zor bu transfer.Hem oyuncu genç daha göz önünde bir lige gitmek ister hemde takımı böyle büyük bir potansiyeli cüzi bir paraya bırakmaz.:)Bizimkiler de yıldız peşinde zaten.Yaş yani :)

yahu ne diyon hocam, porto, cska, tottenhamin pesinde oldugu adam bu, porto pesinde ise bliyorsundur, adamin potansiyeli tahmin ediyorsundur

Ozaman biz alamayiz zaten.

yav damiao`mudur nedir ismi gecen tüm oyunculardan daha zor alinmasi...bosuna beklemeyin...

marlos+benayoun+ belki sercan, en iyimser sekilde bu olur

Internacional'in geçmiş maçllarına bakıyorum adamın her maçta golü var :D

firatgunayer fırat günayer

99'da mesleğe ilk adım atarken BJK ve FBli muhabir abilere Bülent Korkmaz'ı niye bu kadar seviyorsunz demiştim.Tanıyınca anlarsın demislerdi

Bugün Internacional'in maçı var izliyelim bakalım nasıl oynuyor belkide kadrodan çıkarılmıştır :D

firatgunayer fırat günayer

Gerçektende agresifliği nedeniyle Gsliler dışında herkesin antipatik bulduğu Bülent Korkmaz'ın sahadışında samimi düzgün biri olduğnu gördüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt