Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yiğit'e hiç mi hiç gerek yok açıkcası onun oynadığı takımda bizim beğenmediğimiz de gönderdiğimiz M.Güven'en de iyi oynuyor gibi ama tamamen faso fiso küçük takımda dikkat çekiyorlar sadece o kadar yeteneksiz oyuncunun arasında bir kaç yeteneği daha var diye ama kesinlikle GS yedeği bile olamaz Yiğit.

o mehmet güven birde en iyi adamlardan biri manisada ))

ben cok begeniyorum m güveni manisada, ne paslar atiyor herif gaza geldiginde)

Tribun Dergi

DEDIKODU - Mehmet Ali Aydinlar'in bayramdan sonra istifa edecegi haberleri yayiliyor.

Twitter

Bu hafta son viraj KAP'a bildirimler transferler çok hareketli bir hafta olacak :) Bu arada hem karakter hem yaş olarak hemde potansiyel olarak Yiğit Gökoğlan > Volkan Şen ....

Trabzonspor, Volkan Şen'i 3M almış. Yok artık ya...

3.6... Bize satılsa en az 5e satarlardı, Volkan da 1.1 yerine 2 milyon isterdi en az.. Defolsun gitsin boşver.

Serbest kalma ücretinden bahsetmişken, Muslera'nın serbest kalma bedeli acilen 20 milyon ve üzerine çıkarılmalı! Sanırım 15-17 civarı bişey, 25 olsa fena mı olur?

Bu hafta son viraj KAP'a bildirimler transferler çok hareketli bir hafta olacak :) Bu arada hem karakter hem yaş olarak hemde potansiyel olarak Yiğit Gökoğlan > Volkan Şen ....
sen adamin karakteri hakknda ne biliyorsun?

ona bakarsan bu yigitin de ismi hic olumlu gecmiyor, daha 2 hafta önce ne bileyim sag elinde bira, sol elinde sigarayla gördüm falan filan diyorlardu bu cocuk icin, gaztecilerden biri twit atmisti sanirim

sen adamin karakteri hakknda ne biliyorsun?

ona bakarsan bu yigitin de ismi hic olumlu gecmiyor, daha 2 hafta önce ne bileyim sag elinde bira, sol elinde sigarayla gördüm falan filan diyorlardu bu cocuk icin, gaztecilerden biri twit atmisti sanirim

O kadar zor değil facebook kullanıyorsanız Yiğit Gökoğlan'ı aratın çıkar zaten bildiğin clubber adam orası belli hiç gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt