Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arda oynayamaz Avrupa'da. Arkasındakini kaldırıp kosamıyor bile. Sonra bir de Hazard'la karsılastırılıyor, Hazard bildiğin dinamo :D

mcanmutlu M. Can Mutlu

Babam: "Barcelona'nin en buyuk sansi hala Galatasaray'la oynamamis olmasi" Adam hic degismeyecek.

:b5::b5::b5::b5:

Arda oynayamaz Avrupa'da. Arkasındakini kaldırıp kosamıyor bile. Sonra bir de Hazard'la karsılastırılıyor, Hazard bildiğin dinamo :D

Afedersin Arda o kıçını eritmeden zor iş yapar tempolu ligde,bir çalım at topu sağa al,bir çalım al topu sola al hemen ıslıklarlar adamı.Umarım Arda hem kilo fazlalarından kurtulur.Hem de şu ana kadar ki futbol zihniyetini değiştirip daha efektif oynamaya başlar.Yoksa işi çok zor.

Yekta mesaj vermiş ama, pek olumlu bir mesaj gibi gelmedi. Anlaşmış değilim şuan için değil mi demek ? Yoksa herşeyden nem mi kapar oldum bilemiyorum. Hani ben Galatasaray'ın oyuncusuyum başka bir kulüple görüşmem olmadı olmayacak falan beklerdim. Çok mu düşünüyorum ne :)

Bu arada Volkan Şen bedavaya gitmiş. Hayalimde ki kulüp demiş başarılar o zaman.

Afedersin Arda o kıçını eritmeden zor iş yapar tempolu ligde,bir çalım at topu sağa al,bir çalım al topu sola al hemen ıslıklarlar adamı.Umarım Arda hem kilo fazlalarından kurtulur.Hem de şu ana kadar ki futbol zihniyetini değiştirip daha efektif oynamaya başlar.Yoksa işi çok zor.

Tamam işte,Berkay'da buna paralel yorum yaptı zaten..:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt