Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu atletico madrid resmen bitmis ya, reyes da ama bencil oynuyor iyikimi gelmemis

Elia son zamanlarda eskisi kadar formda değil, yinede ben zor alırız diyorum. Şahsen ben çok beğeniyorum bu adamın futbolunu, inşallah paraya falan bakmadan alırız.

Yalnız Hambur Juve'nin 15 milyonluk teklifini geri çevirdi diye biliyorum, şimdi bize 9 milyona neden satsınlar?

100 m de usain bolt hatalı cıkıs yaptıgı için diskalifiye edildi beyler

Elia son zamanlarda eskisi kadar formda değil, yinede ben zor alırız diyorum. Şahsen ben çok beğeniyorum bu adamın futbolunu, inşallah paraya falan bakmadan alırız.

Yalnız Hambur Juve'nin 15 milyonluk teklifini geri çevirdi diye biliyorum, şimdi bize 9 milyona neden satsınlar?

Juve'nin 15 değil 8 milyonluk teklifini reddetmisler yöneticileri 10 milyonluk bir teklif beklediklerini söylemis. O 15 bizim aramızda yayılan bir efsane sanırsam :D

Şimdi Atletico maçı bitti Arda oyuna girdikten sonra Atletico adına sahanın en iyisi onu geçelimde bu Osasuna'da 23 yaşında Lamah diye bi adam var ilk defa izledim ama adam bağırıyor resmen Emenike volume II.

atletico madrid 0-0 Osasuna beyler.arda etkisizdi maalesef.

man utd-arsenal macı mı var bugün varsa kacta beyler

Lamah değeri 1 milyon euro inanılmaz bir futbolcu inanılmaz

Ya transfer başlığında konuyu dağıtmak istemiyorum da kim ne yaptı ki Arda ne yapsın. Ofansif oyuncular arasında en yararlısı o idi yine Juanfran kendini hero filan zannediyor heralde oyunu girdikten sorna yaptığı tek şey tribündeki kuşları indirmek oldu Reyes desen sürekli hakemle oynayan egoist bi oyun sergiledi Arda yine bir kaç top kesti rakip akınlarını başlamadan durdurdu içeri kat edip pasını attı elinden geleni yaptı ilk maçında oldukca iyiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt